Romy Monteiro is een prinses op het zwarte paard: “Ze gedroeg zich als een diva met sterallures”

Romy Monteiro is een prinses op het zwarte paard

Het is misschien een rare uitdrukking, maar Romy Monteiro is net als een prinses op het zwarte paard; precies het tegenovergestelde van een prins op het witte paard. Ze bedriegt namelijk iedereen die achter de musical The Bodyguard zit. Yvonne Coldeweijer laat dit via haar juicekanaal weten. Romy Monteiro heeft het idee dat ze te goed is voor de mensen die haar de bekendheid hebben gegund. Zoals Yv zei: “Ze gedroeg zich als een diva met sterallures”.

Zo is Romy Monteiro bekend geworden

Romy Monteiro is eigenlijk een musicalster. Ze is doorgebroken in 2015 doordat ze de hoofdrol had in de musical The Bodyguard. Ze werd bekend en werd direct genomineerd voor een award, die ze ook gewonnen heeft. Hierdoor heeft ze ook veel aandacht in de grote media gekregen. Het bedrijf van de musical, Stage, bleef haar ondersteunen en promoten. 

Als de ongelofelijke hork die Romy Monteiro is, is ze steeds minder shows gaan spelen voor Stage. Ze heeft zich iedere keer ziek gemeld om vervolgens gespot te worden terwijl ze aan het shoppen was. Stage kon hier destijds niet zoveel mee, dus hebben ze het laten gaan. Op een gegeven moment speelde Romy maar 1 show in de week, wat betekende dat 5 andere mensen haar rol moesten coveren. 

Het huidige gezeik bij The Bodyguard

Ondanks haar goede geschiedenis bij Stage heeft Romy Monteiro nog een keer problemen veroorzaakt. Wat heeft ze dan precies gedaan? Het begint bij de Tina Turner musical die een flop bleek te zijn. Stage heeft toen bepaald dat ze The Bodyguard terug ging halen en hier Romy Monteiro wel voor konden vragen als hoofdrolspeelster. 

Ze is hiermee ingestemd, maar heeft direct al problemen veroorzaakt bij de eerste repetitie. Yvonne Coldeweijer laat hier het volgende over weten: “Ze kwam drie uur te laat binnen, terwijl de hele cast op haar moest wachten. Ze gedroeg zich de hele repetitie als een diva met sterallures. Tijdens de repetitie liep het helemaal uit de hand en is de regisseuse helemaal woest op haar geworden. Romy is weggestormd en nooit meer terug gekomen”. 

Dit is maar goed ook voor Stage, want het blijkt dat ze nooit goed mee had kunnen doen. Romy Monteiro had namelijk belachelijke eisen voor haar contract en salaris. Enfin, Romy is net een prinses op het zwarte paard voor Stage, want niemand zit daar meer op haar te wachten.