Romy Monteiro geeft niks om s*ksuele uitbuiting van meisjes: “Ze misbruikte deze beladen reis als influencer persreis”

Romy Monteiro geeft niks om s*ksuele uitbuiting van meisjes

Romy Monteiro heeft de afgelopen tijd bewezen dat ze zichzelf belangrijker vindt dan de s*ksuele uitbuiting van meisjes. Ze is meegevraagd als ambassadeur voor stichting Free A Girl naar Brazilië om hier geld op te halen voor het goede doel. Blijkbaar hebben haar sterallures de situatie weer overgenomen, want Monteiro heeft er volgens Yvonne Coldeweijer een ‘influencer persreis’ van gemaakt. 

De sterallures van Romy Monteiro

Romy Monteiro heeft het idee dat ze een hele grote ster is, want ze laat overal haar sterallures zien. Laatst werd er het een en ander bekend over haar sterallures bij musical The Bodyguard. Ze heeft de musical waar ze groot is geworden compleet laten vallen en ze met grote problemen achtergelaten. 

Ook als het om een goed doel gaat, vindt Romy haarzelf belangrijker dan het doel. Yvonne Coldeweijer deelt het volledige verhaal op haar juicekanaal. “Romy is als ambassadeur meegevraagd op reis naar Brazilië, samen met Nino Wilkes, waarbij ze tijdens deze reis aandacht konden geven aan dit project en via hun volgers donaties inzamelden voor dit goede doel. Maar al snel bleek dat Romy compleet aan dit doel voorbij ging en deze beladen reis misbruikte als een soort influencer persreis.”

Influencer persreis

De ‘influencer persreis’ van Romy Monteiro begint al in het vliegtuig en als ze net is geland. Het begin van haar reis lijkt vooral gecentreerd te zijn rondom het Braziliaanse eten. Ze plaatst direct al de onderstaande foto’s. Het begin van de reis heeft de rest van de reis ook getekend, want Romy plaatste eigenlijk alleen maar van dit soort foto’s. 

(artikel gaat verder onder de foto’s)

Romy Monteiro reis 1
Romy Monteiro geeft niks om s*ksuele uitbuiting van meisjes: “Ze misbruikte deze beladen reis als influencer persreis” 4
Romy Monteiro reis 2
Romy Monteiro geeft niks om s*ksuele uitbuiting van meisjes: “Ze misbruikte deze beladen reis als influencer persreis” 5

Drama binnen een goed doel

Uiteindelijk was Romy zodanig aan het klagen over hoe lang alles duurde dat Nino Wilkes er wat van heeft gezegd. Hij heeft gezegd dat het geen persreis is en dat ze moet ophouden zich als prinses te gedragen. Hierna is Romy compleet in tranen uitgebarsten. De organisatie is erbij gehaald en deze beaamden precies wat Wilkes zei. Hierna is Romy kwaad geworden en is ze gestopt als ambassadeur. 

Het is zelfs zo erg geworden dat Romy niet meer wilde zingen op de benefietavond waar alles al bekend van was. Romy zou eerst samen met Nino Wilkes de avond presenteren en een stukje zingen, maar dit vertikt ze nu te doen. Hierdoor zet ze niet alleen haarzelf in een kwaad daglicht, maar ook de stichting krijgt hier slechte publiciteit van. Kortom, Romy Monteiro geeft niks om s*ksueel misbruik van meisjes.