Rob Goossens haalt keihard uit naar nieuwe vriendin Peter Gillis: “Ze is een sl*tje met stijl en klasse”

Rob Goossens haalt keihard uit naar Peter Gillis

Rob Goossens kan zich op Twitter weer eens niet inhouden om zijn mond los te trekken. Dit keer gaat het over zijn ongegeneerde mening over de nieuwe vriendin van Peter Gillis. In een nogal harde tekst op Twitter laat hij weten wat hij van Wendy vindt. In ieder geval vindt hij niet zoveel positiefs van Wendy, want hij is haar liever kwijt dan rijk. Wat zal ons Petertje hier wel niet van vinden?

Rob Goossens over de nieuwe vriendin van Peter Gillis

Rob Goossens kan het niet laten om wat over de nieuwe vriendin van Peter Gillis, Wendy van Hout, te post op Twitter. Hierbij neemt hij geen blad voor de mond, want hij opent direct vuur. Zo laat Goossens weten: “Wendy ziet eruit alsof Peerke ‘m tegen betaling ook wel in het andere gaatje mag proppen. Niet mijn type”. Heeft hij hier gelijk in? Wie weet, maar Wendy loopt er inderdaad wel zo bij. 

Hierna trapt hij Wendy nog verder de grond in. “Maar misschien onderschat ik haar schromelijk en is ze eigenlijk gewoon een sl*tje met stijl en klasse zoals Nesrin?” Daarbij verwijst hij natuurlijk naar de onderstaande video. Als Goossens niet uitkijkt, kan dit nog best slecht voor hem aflopen. Ons Peter is namelijk niet zo vergevensgezind blijkt uit het verleden. 

Jan Dijkgraaf schiet te hulp

Jan Dijkgraaf probeert Rob Goossens nog een beetje in te dekken. Zo zet hij onder de post op Twitter: “Rob!”. Rob Goossens is niet meer te stoppen, want hij antwoordt hier direct op: “Wijs maar aan waar de feitelijke onjuistheden zitten!”. Rob is dus wel erg zeker van zijn zaak als hij dit zo durft te zeggen. Vervolgens reageert Jan Dijkgraaf: “Jij bent niet voor één gat te vangen, merk ik”. 

Het kan nog wel een interessante aflevering van RTL Boulevard worden als Rob een keer in contact komt met Peter Gillis. De kans is groot dat ons Peter dit niet zo kan waarderen. De kans is natuurlijk klein dat hij naar de studio toe gaat met een knokploeg na al het negatieve nieuws, maar het kan wel slecht aflopen voor Rob Goossens.