Rijk Hofman is definitief ingeruild: Monica gaat door naar de volgende

Monica Geuze laat borsten na operatie zien

Rijk Hofman is definitief ingeruild. Het zag eruit alsof Rijk Hofman en Monica Geuze dit keer echt een relatie zouden krijgen, maar dit is toch niet gebeurd. Rijk Hofman staat nu compleet kansloos bij Monica, die nu al weer naar het volgende slachtoffer is gegaan. Inmiddels wordt ze niet meer constant gespot met Rijk Hofman, maar is een andere BN’er nu het slachtoffer. 

Monica Geuze klaar met Rijk Hofman

Het leek er eerst op dat Monica Geuze en Rijk Hofman nog best wel eens een relatie zouden kunnen krijgen. De twee waren constant samen en waren constant aan het bekken. Helaas voor Rijk heeft dit niet mogen baten, want Monica heeft besloten dat ze toch voor een ander gaat kiezen. 

Inmiddels is Rijk Hofman ingewisseld voor Stefan de Vries. Er waren al vermoedens dat Monica Geuze hem in had gewisseld voor Stefan de Vries, maar we kunnen nu ook echt stellen dat ze dit gedaan heeft. Ze is nu nauwelijks meer te zien met Rijk en heel veel met Stefan de Vries.

Monica Geuze gaat al haar bekende vrienden af

Het lijkt erop dat Monica Geuze al haar bekende vrienden af gaat. Monica is nu begonnen bij Rijk en gaat nu dus door naar Stefan. Het is dan een beetje de vraag wie het volgende slachtoffer wordt.

Screenshot 20230701 075808 Instagram
Rijk Hofman is definitief ingeruild: Monica gaat door naar de volgende 3

Schuldgevoel naar haar dochter

Monica Geuze heeft uit een oude relatie ook nog een dochtertje. Nu ze vaker naar het buitenland moet, voelt ze zich hier steeds schuldig over. De vader van de kleine Zara-Lizzy, Lars Veldwijk, is profvoetballer in Zuid-Korea, dus hij is ook nauwelijks beschikbaar voor zijn dochter. Misschien zoekt Monica wel een geschikte man om voor haar dochter te zorgen.