Rijk Hofman heeft een vervanger gevonden voor Monica Geuze: “Dat belooft nog wat”

Rijk Hofman heeft een vervanger gevonden voor Monica Geuze

Het gaat niks meer worden tussen Rijk Hofman en Monica Geuze, maar dit betekent niet dat Rijk Hofman stil gaat zitten. Hij is inmiddels al weer bezig met de volgende dame. Het gaat om een dame waar hij al eerder het een en ander mee heeft gedaan. Tijdens de nieuwe opnames van Roadtrippers van StukTV heeft Rijk het net iets te gezellig met deze dame. 

Rijk Hofman heeft Monica Geuze vervangen voor Marijn Kuipers

De persoon waar Rijk Hofman Monica Geuze voor vervangen heeft, is niemand minder dan Marijn Kuipers. Eergisteren zijn de nieuwe opnames van Roadtrippers gestart waarin Giel de Winter en Stefan Jurriëns tegen Rijk Hofman en Marijn Kuipers strijden. Na de opnames hadden Rijk en Marijn het wel erg gezellig volgens een bron van Juicechannel. De eerste nacht schijnen ze al het een en ander gedaan te hebben. 

De opnames gaan in totaal tien dagen duren, dus ze hebben genoeg tijd voor plezier. Wel hebben ze beide al aangegeven dat het niet uit gaat lopen tot een relatie. Waarschijnlijk wordt het weer een ‘friends with benefits’ relatie voor Rijk. Monica heeft al aangegeven dat ze dit niet meer met hem wil, dus hij heeft hier wel weer ruimte voor. 

Thomas van der Vlugt niet aanwezig

Wat wel bijzonder is, is dat Thomas van der Vlugt niet aanwezig is bij de opnames. Het schijnt dat er een heel gezeik is geweest met het regelen van de opnames vanwege de sponsor. Dit is ook de reden waarom Thomas niet mee is met de opnames. De sponsor van het programma wordt dit keer Mentos. Aangezien Thomas sinds kort zijn eigen kauwgom merk heeft, wil hij geen programma maken met Mentos als sponsor. 

Er is op het kantoor bij StukTV eerst een heel probleem van gemaakt, waar uiteindelijk door besloten is dat Thomas maar gewoon niet mee moest gaan met de opnames.