Rapper Sjors laat zijn aubergine zien: “Yeah let’s go”

Rapper Sjors laat zijn aubergine zien

Rapper Sjors laat zijn aubergine zien. Het is voor Rapper Sjors niet mogelijk om een keer normaal in het nieuws te komen. Als hij niet filmt hoe hij het bed deelt met een transgender dan komt hij wel naar buiten dat hij zelf transgender is. Op een foto die hij deelt op zijn Instagram verhaal laat hij zien dat hij zich in ieder geval niet heeft laten ombouwen. Niemand zat hierop te wachten, maar Sjors Peters deelt het toch. 

Rapper Sjors geen transgender meer

Een tijdje geleden liet Rapper Sjors weten dat hij van plan was om transgender te worden. Het leek hem geweldig om als vrouw door het leven te gaan. Blijkbaar is dit hem toch niet bevallen, want hij wil nu geen vrouw meer zijn. Eigenlijk had iedereen direct al twijfels bij zijn oprechtheid hiermee. Rapper Sjors heeft wel vaker een rare actie waar hij het nieuws weer mee weet te bereiken. 

Bij Rapper Sjors is het altijd een beetje de vraag of hij dit soort dingen echt meent of dat hij gewoon weer iets verzint om mee in het nieuws te komen. Natuurlijk is Rapper Sjors niet de slimste, dus een rare actie kunnen we altijd wel van hem verwachten. 

Bodybuilder Rapper Sjors laat zijn aubergine zien

Nu hij heeft besloten geen transgender meer te zijn, heeft Rapper Sjors besloten dat hij bodybuilder wil worden. Hij is nu constant als een echte bodybuilder aan het trainen. Dit deelt hij graag op Instagram en TikTok. Het is niet echt een beeld waar je op zit te wachten, maar hij doet dit maar al te graag in zijn onderbroek. Heel TikTok staat er vol mee. 

Om nog even wat meer aandacht te krijgen, lijkt het Sjors een goed idee om een aubergine in zijn broek te stoppen voor een zomerfoto. Op zijn Instagram verhaal deelt hij namelijk een foto waar in zijn broek een flinke aubergine te zien is. De kans is best groot dat hij deze er zelf in heeft gestopt, maar je weet het maar nooit.

Rapper Sjors aubergine
Rapper Sjors laat zijn aubergine zien: “Yeah let’s go” 3

Is Rapper Sjors nog serieus te nemen?