Rapper Sjors heeft geen geluk in de liefde: “De liefde tussen mij en Natascha heeft niet lang mogen duren”

Rapper Sjors heeft geen geluk in de liefde

Op Instagram hebben we slecht nieuws gekregen van Rapper Sjors. Het schijnt dat zijn ‘vriendin’ is vreemdgegaan met een ander. Dit houdt in dat de vakantieliefde van Rapper Sjors helaas geen succes bleek te zijn. Sjors lijkt er zelf helemaal doorheen te zitten. Het is voor hem nu maar de vraag hoe hij de rest van zijn vakantie gaat spenderen nu hij geen vriendinnetje heeft om naar uit te kijken. 

De vakantieliefde van Rapper Sjors

Gisteren hebben we te horen gekregen dat Sjors Peters, voornamelijk bekend als Rapper Sjors, een vriendin heeft gekregen. Natuurlijk weet iedereen dat Sjors niet zo snugger is, dus we hadden er direct al een aantal vraagtekens bij. Het is al eerder voorgekomen dat Rapper Sjors deelde dat hij een nieuwe vriendin had zonder dat de desbetreffende dame er van op de hoogte was. 

Op zijn Instagram verhaal deelde Rapper Sjors gisteren een tweetal foto’s van zichzelf met een dame op de camping en in de auto. De kans is groot dat hij deze dame, genaamd Natascha, ontmoet heeft om vervolgens direct conclusies te trekken dat ze een relatie hadden. Dit soort dingen zijn natuurlijk ook lastig te bevatten door zwak begaafden. 

Borduren op het naaktstrand

Rapper Sjors laat vandaag in een heel zielig bericht weten dat zijn vriendin, waar hij dus een dag een relatie mee heeft gehad, vreemd is gegaan op het naaktstrand met een andere man. Hiervoor kiest hij een bijzondere verwoording. “Aan al het goede tjaa goede! Zo kan ik nie meer noemen 🤐 Komt een einde 🤨 De liefde tussen Natascha en mij heeft niet lang mogen duren.Nadat ze op Naaktstrand met ander lag te borduren😡😤”, laat Sjors weten op Instagram. 

Op zijn verhaal plaatst hij de twee foto’s die hij al eerder met haar gedeeld heeft nog een keer. Dit keer met de tekst “Ik ben gebroken” en “Memories”. Blijkbaar was Rapper Sjors zelf van mening dat hij een volwaardige relatie met de dame had, terwijl zij er anders over dacht. Enfin, de relatie van de zwakbegaafde is weer voorbij. Arme Sjors.