Rapper Sjors heeft een nieuwe liefde: “Ben smoorverliefd op Natascha”

Rapper Sjors heeft een nieuwe liefde

Het lijkt erop dat de enige echte Rapper Sjors een nieuwe liefde heeft gevonden. De beste man had nooit echt succes in de liefde, maar schijnt nu een vriendin gevonden te hebben, al heb ik hier zo mijn twijfels bij. Nu Rapper Sjors als bodybuilder door het leven gaat, heeft hij blijkbaar direct beet. Aangezien Sjors nu al op Instagram heeft gedeeld dat hij verliefd is op de dame, is de kans groot dat we alles lekker via social media kunnen volgen. 

De carrière van Rapper Sjors

De carrière van Rapper Sjors, in hoeverre je het een carrière kunt noemen, is niet echt een succes te noemen. Hij probeerde eerst door te breken als rapper, wat hem niet echt is gelukt. Hierna heeft hij een tijdje geprobeerd covers van bekende nummers te zingen, wat ook geen succes was. Hierna moest hij een drastische overstap maken voor zijn carrière en is hij de p*rnowereld in gegaan. 

Ook dit bleek niks voor hem te zijn, dus probeerde Sjors het weer via social media door aan te kondigen dat hij door het leven ging als een vrouw. Na een tijdje make-up en jurkjes gedragen te hebben, besloot hij dat hij toch maar beter man kon blijven en sindsdien probeert hij het bodybuilden uit. We zien regelmatig video’s van Rapper Sjors in zijn onderbroek voorbij komen. 

Rapper Sjors smoorverliefd op ene Natascha

Rapper Sjors deelt op Instagram een tweetal foto’s met zijn nieuwe liefde. Hij laat hierbij ook weten dat hij smoorverliefd is op deze dame. De dame, genaamd Natascha, lijkt op dezelfde camping als Rapper Sjors te staan. De kans is groot dat ze hier bevriend zijn geraakt, maar wat er nou precies tussen de twee speelt, is niet helemaal duidelijk. Wat wel duidelijk is, is dat Rapper Sjors tot op zijn oren verliefd lijkt. 

Het is voor Sjors maar de vraag of de nieuwe liefde ook weet waar ze aan begonnen is. Ik acht de kans vrij groot dat ze helemaal niet weet op wiens social media ze nou weer terecht is gekomen. Hoe dan ook, het is altijd mooi om te zien dat zwakbegaafden ook liefde kunnen vinden. Hieronder staan de twee foto’s die Rapper Sjors heeft gedeeld. 

Rapper Sjors nieuwe liefde 1
Rapper Sjors heeft een nieuwe liefde: “Ben smoorverliefd op Natascha” 4
Rapper Sjors nieuwe liefde 2
Rapper Sjors heeft een nieuwe liefde: “Ben smoorverliefd op Natascha” 5