Rachel Hazes hoopt op een hereniging tussen André Hazes en Sarah van Soelen: Nog steeds contact met ex-schoondochter

Rachel Hazes hoopt op een hereniging tussen André Hazes en Sarah van Soelen

Rachel Hazes hoopt op een hereniging tussen André Hazes en Sarah van Soelen. De Hazes heks heeft Monique Westenberg nooit gemogen. Voor Sarah van Soelen was dit een heel ander verhaal. Van Soelen is altijd al een lievelingetje van Rachel geweest en dit blijkt nog steeds het geval. Rachel heeft namelijk nog steeds contact met de ex van André Hazes. 

Rachel Hazes en Sarah van Soelen

Rachel Hazes en Sarah van Soelen kun je zien als twee handen op één buik. Toen André Hazes had besloten om met Sarah van Soelen te gaan nadat hij verloofd was met Monique Westenberg, kon Rachel wel juichen. Nu hij weer zo goed samen is met Monique, kan Rachel haar schoen wel opeten. Stiekem hoopt ze op een hereniging tussen Sarah van Soelen en André Hazes. 

Rachel had een speciale band met Sarah. Ze konden het namelijk goed met elkaar vinden. Op Instagram reageren ze nog steeds regelmatig op elkaars foto’s. Ondanks dat André Hazes geen contact meer met Sarah heeft, heeft zijn moeder dit nog wel. 

Rachel laat weten dat ze nog steeds in het leven van Sarah zit

De Hazes heks laat van tijd tot tijd nog even weten dat ze in het leven van Sarah zit. Dit doet ze door op haar Instagram te reageren. Kijk maar naar de foto hieronder. Misschien zijn de twee nog dikke vriendinnen met elkaar en hoopt Rachel dat ze weer bij elkaar komen.