Programmamakers Marcel&Gijs beginnen de druk nu ook te voelen: “Het is afzien”

Programmamakers Marcel&Gijs beginnen de druk nu ook te voelen

Programmamakers Marcel&Gijs beginnen de druk nu ook te voelen. Marcel van Roosmalen vindt het maken van een talkshow toch niet zo makkelijk als hij eigenlijk dacht. Zowel Marcel van Roosmalen als Gijs Groenteman vinden het afzien. Marcel stelt aan het begin van de vierde aflevering: “Het is alsof we een berg beklimmen en niet vooruit komen”. De komende tijd wordt het voor de twee nog even afzien.

Slechte kijkcijfers voor Marcel&Gijs

Een programma als Marcel&Gijs is niet voor iedereen geschikt. Er zijn veel gemengde gevoelens over het programma. Het valt in ieder geval niet zo in de smaak als het programma waar ze voor invallen. De kijkcijfers zijn bijzonder slecht en blijven met de dag dalen. Het is maar de vraag hoe lang ze het vol gaan houden voordat er ingegrepen wordt. 

Marcel&Gijs is begonnen met een redelijke cijfers van 611.000 kijkers, maar dit is de volgende dag al weer gedaald. Dinsdag hebben ze 391.000 kijkers getrokken en woensdag is dit nog verder gedaald. Het ziet er niet goed uit voor de toekomst van het programma. 

Laatste keer een gast kiezen

Marcel van Roosmalen stelt: “Dit is misschien wel de laatste keer dat we een gast hebben mogen kiezen”. Gijs Groenteman beaamt dit: “Als dit verkeerd gaat, wordt er van boven ingegrepen. Dan hebben we het niet meer voor het zeggen”. De kans is klein dat ze nog veel te kiezen hebben volgende week.