PostNL bezorger helemaal over de rooie door deelname aan pride maand: Hierom lopen je pakketjes vertraging op

PostNL bezorger helemaal over de rooie door deelname aan pride maand

Iedereen denkt altijd dat de vertraging van PostNL altijd door de bezorgers komt, maar er is nog een reden waarom je pakketjes vertraging oplopen. De reden hiervan is de deelname van PostNL aan de pride maand. Er zijn nu bezorgers die hun werk niet meer willen doen omdat ze geforceerd worden om in een regenboog bus te rijden. Kan PostNL dit van hun bezorgers vragen?

Vertraagde pakketten

Het komt regelmatig voor dat PostNL ons waarschuwt voor vertraging van de pakketten. Dit zijn we zo langzamerhand ook wel een keer gewend. De reden waar PostNL het op gooit, is de drukte. Het is misschien wat drukker, maar dit is niet de enige reden waarom de pakketten later komen. De bezorgers zijn namelijk helemaal klaar met PostNL. 

Op TikTok is te zien hoe een bezorger van PostNL in actie komt tegen de pride maand. Veel mensen waarderen de pride niet en vinden dat het veel te ver gaat. De bezorgers van PostNL vinden dit ook. Ondanks dat worden ze verplicht om in regenboog bussen te rijden. 

De bezorger op TikTok

De bezorger van PostNL plaatst de onderstaande video op TikTok. Hij weigert hierin om in de regenboog bus te gaan rijden en gaat naar huis in protest. Hierbij gaat het om een regenboog bus die in 2020 ingezet werd door PostNL. De reden hiervan was de ‘Coming Out Day’. Het lijkt mij niet dat dit de enige bezorger is die niet op dit soort bussen zit te wachten. Zie de video hieronder!

Reacties van zijn volgers

Het grootste gedeelte van zijn volgers zijn het helemaal met hem eens dat hij niet in die bus wil rijden, maar er is ook een deel dat het belachelijk vindt. Een deel vindt het goed dat hij opstandig is tegen zijn baas, maar een ander deel vindt dat hij zich niet zo aan moet stellen. Wat vinden jullie?

@majdyalnbhani

Ik wil hem niet rijden 😡

♬ origineel geluid – Majdy🇳🇱🇵🇸