Politie maakt een eind aan het feest van Gordon: “Gebeld vanwege intense overlast”

Politie maakt een eind aan het feest van Gordon

Gisteravond vierde onze grote vriend Gordon een feestje in zijn appartement in Amsterdam-Noord. Al heeft Gordon het zelf wel naar zijn zin gehad, vonden de buren het iets minder leuk. Uiteindelijk heeft de politie een eind moeten maken aan het feest. Blijkbaar zal er ook een spannende gast zijn geweest, want bij Shownieuws deed Wiliam Rutten heel geheimzinnig over een andere gast die ook op het feest te vinden was. Wie zal dat toch zijn? 

Gordon zorgt voor intense overlast

Het geven van een feestje is op zich geen probleem. Ook voor iemand als Gordon die graag een lijntje neemt, moet een feestje gewoon kunnen. Het enige probleem met het feestje van Gordon is dat hij voor intense overlast voor zijn buren heeft gezorgd. De politie heeft meerdere klachten van de buren gehad en heeft uiteindelijk besloten om een einde te breien aan het feestje. 

Yvonne Coldeweijer laat op haar juicekanaal weten hoe dit precies is gegaan. Ze laat weten: “Gordon vierde gisteravond zijn verjaardag in zijn appartement in Amsterdam-Noord. De buren hebben schijnbaar de politie gebeld vanwege intense overlast. En als je de volgende beelden ziet, begrijp je ook waarom”. Hierbij gaat het om de onderstaande beelden. Yvonne heeft wel gelijk; Gordon weet wel hoe hij een feestje moet bouwen. 

Gordon feestje 1
Politie maakt een eind aan het feest van Gordon: “Gebeld vanwege intense overlast” 5
Gordon feestje 2
Politie maakt een eind aan het feest van Gordon: “Gebeld vanwege intense overlast” 6
Gordon feestje 3
Politie maakt een eind aan het feest van Gordon: “Gebeld vanwege intense overlast” 7

Een spectaculaire gast op het feest

Naast de overlast was er blijkbaar ook een spectaculaire gast op het feest van Gordon te vinden. Wiliam Rutten liet dit weten tijdens de aflevering van Shownieuws gisteravond. Hij deed erg geheimzinnig over wie dit was. Weet je wie de spectaculaire gast van Gordon was? Niemand minder dan John van den Heuvel. Wat een spectaculaire gast is dat zeg. 

Als John van den Heuvel aanwezig was op het feestje van Gordon, zal hij hier dan zijn voor een onderzoek? Gordon vindt het namelijk wel eens lekker om wat wit poeder in zijn neus te stoppen. Zal John van den Heuvel hier ook een stokje voor steken of is hij er gewoon als vriend voor Gordon? Het is in ieder geval niet zo gek dat er gebeld is voor geluidsoverlast, want Gordon schijnt een groot deel van het feest ook zelf gezongen hebben. Arme buren.