Peter Gillis wordt uitgescholden door zijn kijkers: “Peter speknek”

Peter Gillis wordt uitgescholden door zijn kijkers

Peter Gillis krijgt veel over zich heen. Tijdens zijn livestreams met zijn vriendin Wendy wordt hij nu ook steeds uitgescholden. Ondanks dat hij alles nu de goede kant op wil laten gaan, zijn de kijkers er niet zo blij mee. Tijdens zijn livestream zijn er nog veel kijkers, maar deze kijkers zijn wel steeds bezig met Peter uitschelden. Zijn vriendin Wendy is er absoluut niet over te spreken en wil graag dat iedereen Peter op een andere manier gaat zien. 

De andere kant van Peter Gillis

Wendy is ervan overtuigd dat Peter Gillis een andere kant heeft als familieman die we tijdens Massa is Kassa niet genoeg zien. Tijdens de livestream probeert Wendy iedereen ook nog even te overtuigen van haar gelijk. Het is maar de vraag hoe ze dit uiteindelijk allemaal in beeld willen brengen, want het is natuurlijk lastig om iemand op een goede manier op beeld te brengen die op zo’n manier in de media is gekomen als Gillis. 

Het lijkt er een beetje op dat Petertje Wendy gebruikt om nog een beetje positief in de media te kunnen komen. Hij lijkt met tegenzin in livestreams met Wendy te zitten, terwijl Wendy het juist erg leuk lijkt te vinden om dit te doen. Het blijft een bijzondere combinatie. 

Peter Gillis wordt uitgescholden door zijn kijkers

De hoeveelheid fans van Peter Gillis worden door de jaren heen steeds minder. Gillis heeft veel fans verloren nadat de mishandeling van Nicol Kremers naar buiten is gekomen. Daarnaast krijgt hij ook veel naar zijn hoofd geslingerd over zijn gewicht. Ook in de onderstaande video is dit goed te merken. In de video hoor je eerst hoe Wendy voor Peter op probeert te komen, waarna Petertje daarna compleet uitgescholden wordt. 

Peter wordt in de video uitgemaakt voor “Peter speknek”. Blijkbaar zien kijkers ook dat hij tijdens zijn vakantie flink wat aan is gekomen. Wendy probeert hem direct te verdedigen: “Kijk eerst eens in de spiegel voordat je iemand een speknek noemt”. Blijkbaar kan Wendy het niet hebben dat iedereen Petertje ook uit begint te schelden nu hij weer wat aangekomen is tijdens zijn vreetvakantie