Peter Gillis woest op Roddelpraat: “Juridische gevolgen voor Nicol Kremers”

Peter Gillis woest op Roddelpraat

Na de aflevering van gisteren is het natuurlijk te verwachten dat Peter Gillis boos wordt op ons. We hebben zijn ex, Nicol Kremers, in de aflevering gehad die haar verhaal heeft gedaan over de fysieke en geestelijke mishandelingen die ze door heeft moeten maken. De video kun je onderaan dit artikel bekijken. Peter Gillis heeft zijn best gedaan om de aflevering niet online te laten komen, maar het is hem niet gelukt. Nu begint hij te dreigen naar ons en Nicol. 

Nicol Kremers bij Roddelpraat

Nicol Kremers was gisteren bij ons in de aflevering te zien. Hier hebben Jan en Dennis ook het een en ander voor moeten doen, maar dit is het wel waard geweest. Jan en Dennis gingen beide uit de kleren voor een fotoshoot met Nicol. Als je ons steunt, sturen we de exclusieve beelden naar je toe. 

In de aflevering zelf is te zien hoe Nicol het een en ander vertelt over Peter Gillis. De grote gehaktbal met losse handjes heeft haar vier en een half jaar lang zowel fysiek als geestelijk mishandelt. Uiteindelijk heeft hij iets gedaan wat de druppel was die de emmer over liet lopen. Meer hierover kun je in de aflevering vinden. 

Peter Gillis gaat in de aanval

Nu wij Nicol hebben ontvangen, probeert Peter Gillis vol in de aanval te gaan. Het is een beetje een sneue manier om te laten zien dat we Nicol toch wel gelijk heeft, maar hier gaat hij later nog wel achter komen. Op Instagram deelt Peter Gillis een mail die hij ontvangen heeft van Dennis. Deze kun je hieronder vinden. Hierbij heeft hij ook een kleine bedreiging richting Nicol gegooid. Er staat in de post dat er juridische gevolgen voor Nicol aan kunnen komen. 

Wendy, de vriendin van onze gehaktbal, zegt tijdens een livestream ook dat Petertje zijn mond moet houden en dat zij dat minder hoeft. Daarom zien we ook allemaal TikToks van haar voorbij komen waarin ze Nicol belachelijk probeert te maken. Peter Gillis moet tijdens de live ook nog even wat zeggen over het kort geding van Dennis tegen Nicol. Volgens mij is dit al lang weer bijgelegd en is Petertje zelf het grote kwaad in dit verhaal. Daarna zeggen ze ook dat Peter de eerste keuze was voor in de aflevering, maar dit is toch te verwachten als hij degene is waar alle aantijgingen naar gericht zijn?