Peter Gillis vergeet zijn nieuwe liefde op het familiedoek: Hoe oprecht zijn ze?

Peter Gillis vergeet zijn nieuwe liefde op het familiedoek

Peter Gillis vergeet zijn nieuwe liefde op het familiedoek. Nu Nicol Kremers geen onderdeel meer is van Massa is Kassa, is het te verwachten dat er nieuwe spandoeken gaan komen. Ondanks dat Peter Gillis weer een nieuwe grote liefde heeft, is deze niet op de familiedoek te vinden. Tijdens de onthulling van het spandoek begint Petertje er ook niet over, dus misschien is hij minder oprecht dan hij zegt te zijn.

Wendy mist op het spandoek

Op Instagram laat Peter Gillis zien hoe hij het nieuwe spandoek voor zijn vakantieparken onthult. Ondanks dat hij zegt zoveel plannen met Wendy te hebben, heeft ze toch geen plekje gekregen op het spandoek. Blijkbaar heeft hij toch iets minder vertrouwen in zijn nieuwe relatie dan hij zegt. Misschien is het ook wel een goede keuze van hem geweest om haar van het doek af te laten, want de kans is groot dat dit ook niks gaat worden. 

Peter heeft eerder wel laten weten dat hij al grote plannen heeft met Wendy. Hij heeft namelijk zelfs al plannen gemaakt om te trouwen en Wendy zag dit wel zitten. Nu ze zo goed als alles samen doen, is het maar de vraag hoe lang het gaat duren voordat ze verder gaan. Petertje had namelijk ook al plannen gemaakt om haar bij hem te laten wonen. Zal dit allemaal schijn zijn?

Fans helemaal klaar met Peter Gillis

Het lijkt erop dat zijn fans zelfs helemaal klaar met hem zijn. Onder de post die hij hiervan op Instagram maakt, is enorm veel haat te vinden. Blijkbaar vindt iedereen hem tegenwoordig een walgelijke man. Zo staan er comments onder, zoals: “Dit is de laatste aflevering die wij kijken, “meneer” #hatseflats moet zich schamen zoals hij te keer gaat tegen zijn personeel. Mag hij dan wel geld hebben maar fatsoen staat niet in zijn woordenboek!” en “Zou je misschien, heel misschien, voor één keer, ook eens iets aardigs over een ander kunnen zeggen? Jezelf ophemelen over de rug van anderen is echt geen eigenschap om trots op te zijn! Het siert je ècht niet …”.