Peter Gillis valt Nicol Kremers aan: “Je doet alsof ik een slecht persoon ben”

Peter Gillis valt Nicol Kremers aan

Gisteravond plaatste Peter Gillis een wel heel opvallend bericht op zijn Instagram verhaal. Blijkbaar vond hij het een goed idee om Nicolleke nog even aan te vallen omdat ze met ons op gaat nemen. Peter Gillis heeft het idee dat hij een engeltje is, want in het bericht staat hoe Nicol zich schuldig moet voelen over wat ze bij hem gedaan heeft en ze doet alsof hij een slecht persoon is. Het is misschien niet direct naar Nicol gericht, maar we weten gewoon allemaal dat dit naar haar gericht is. 

Wat heeft Nicol Peter Gillis aangedaan?

Peter Gillis vindt dat Nicol Kremers hem erg veel aan heeft gedaan. Hij heeft veel rechtszaken en gezeik aan zijn broek, maar is dit de fout van Nicol Kremers? Ik dacht het niet namelijk. Petertje vindt het de fout van Nicol dat ze aangifte heeft gedaan voor de 10 incidenten van mishandeling. 

Volgens mij kan Petertje het vooral niet waarderen dat hij Nicolleke niet meer in de hand heeft. Nicol heeft aangegeven dat ze in het begin niets zei, omdat ze eigenlijk gewoon bang voor Petertje is. Nu ze geen relatie meer hebben, voelt ze zich nog steeds niet veilig, maar heeft ze wel genoeg mensen die haar steunen in haar keuzes. Ons Peter kan dat niet zo waarderen. 

Persoonlijke aanval naar Nicol

Op Instagram deelt Peter Gillis in zijn verhaal een tekst. Dit gaat om een Engelse tekst, waar vertaald staat: “Sommige mensen doen alsof je een slecht persoon bent zodat ze zich niet schuldig voelen over de dingen die ze je aangedaan hebben”. Natuurlijk kan dit ook een bericht zijn waarin Petertje zijn eigen acties terug probeert te halen, maar dat betwijfel ik.

Het lijkt meer een persoonlijke aanval naar Nicol Kremers. Het bericht kun je hieronder zien. De kans is groot dat Petertje het ook niet zo kan waarderen dat Nicol zich wel comfortabel genoeg voelt om te komen opnemen voor een Roddelpraat aflevering. Misschien is Peter bang dat we nog meer te horen krijgen over dingen die hij geheim wil houden. Als dit het geval is, kan er namelijk nog wat veranderen in zijn zaken, die nu uitgesteld zijn. 

Peter Gillis verhaal
Peter Gillis valt Nicol Kremers aan: “Je doet alsof ik een slecht persoon ben” 3