Peter Gillis ontvlucht Nederland met zijn vriendin: “Het wordt steeds erger”

Peter Gillis ontvlucht Nederland met zijn vriendin

Peter Gillis ontvlucht Nederland met zijn vriendin. Op zijn Instagram heeft Peter Gillis laten weten dat hij een tijdje in het buitenland zit. Blijkbaar wordt de druk hem in Nederland dan een beetje te veel. De kans is groot dat hij op het moment in Spanje zit, want een tijdje geleden heeft hij hier een huis gekocht. Zal het lang duren voordat hij weer terug is?

Op vakantie met zijn nieuwe vriendin

Nu hij weer een vriendin heeft, wil Petertje waarschijnlijk de hele wereld met haar afreizen. Het is alleen de vraag of zij hier ook op zit te wachten. Waarschijnlijk wil hij wel met rust gelaten worden, want hij heeft nergens staan waar hij naartoe is. Het enige wat hij gedeeld heeft, is de onderstaande foto bij het vliegtuig op Facebook. 

De pleuris breekt uit voor Peter Gillis

Een tijdje geleden begon het drama voor Peter Gillis al. Eigenlijk vanaf het moment dat hij het nieuwe seizoen van Massa is Kassa is begonnen, is de pleuris voor hem uitgebroken. Hij opende het seizoen met zijn nieuwe vriendin, maar dit viel bij de kijkers niet in de smaak. Hierna werd er een rechtszaak bekend gemaakt tegen het OM, omdat Petertje Nicol mishandeld zou hebben. 

De haat op Peter Gillis is nog steeds niet klaar, want de haat op Massa is Kassa blijft maar aanhouden. Onder zijn post op Facebook is dit goed terug te zien. Zo kun je hier zien: “Allemaal Nep , leuk voor de kijkcijfers maar eerlijkheid duurt het langst 😁 toch wens ik jullie heel veel plezier en geniet ervan zolang het nog kan 🎉☀️🍾🥂” en “Wat een toneelstuk, het wordt steeds erger”.