Peter Gillis krijgt TIEN aangiftes van mishandeling tegen zich: “Hij moet vrezen voor zijn vrijheid”

Peter Gillis krijgt TIEN aangiftes van mishandeling tegen zich

Peter Gillis krijgt TIEN aangiftes van mishandeling tegen zich. Nicol Kremers had al besloten dat ze aangifte gaat doen tegen Peter Gillis, maar deze aangifte blijft er niet maar één. Nicol heeft namelijk besloten dat ze tien verschillende aangiftes van mishandeling gaat doen en daarnaast is ze van plan om een groot aantal aangiftes te doen tegen bedreiging. Petertje krijgt het nog zwaar te verduren tijdens zijn rechtszaak in augustus. 

Nicol Kremers doet alsnog aangifte

Nicol Kremers heeft in de tijd dat de mishandelingen gebeurden geen enkel moment gedacht aan aangifte doen. In deze tijd was ze compleet afhankelijk van Peter Gillis, omdat ze financieel afhankelijk van hem was. Inmiddels is dit niet meer het geval, dus heeft ze besloten om hem direct keihard aan te pakken. Dit doet ze door tientallen aangiftes te doen. 

Rond de tijd van het incident kreeg de politie de nasleep mee, waardoor ze besloten hebben om Peter Gillis via het OM alsnog te vervolgen. Dit speelde allemaal vorig jaar af en is ook in de media gekomen, maar dit blijkt niet de enige keer zijn dat Peter Gillis Nicol heeft mishandeld. 

De zaak tegen Peter Gillis

In augustus is het tijd voor de zaak tegen Peter Gillis. Het zal me niks verbazen als dit een enorme zaak wordt, want als het klopt wat Nicol zegt, is er veel bewijs en komen er veel aangiftes die doorgenomen worden voor de zaak. Zowel de advocaat van Peter Gillis als het OM krijgt het nog erg druk om de zaak goed voor te bereiden. 

Het is via Patty Brard naar buiten gekomen dat Nicol aangifte wil doen. Sinds Nicol geen relatie meer met Peter Gillis heeft, heeft Patty Brard nauw contact met haar gehad. Patty zei tijdens de uitzending van Shownieuws: “Ze heeft besloten om tien aangiftes te doen tegen mishandeling en daarbij nog meerdere aangiftes van bedreigingen. Dit allemaal in de vier of vierenhalf jaar dat ze een relatie met Peter Gillis heeft gehad. 

Getriggerd door Massa is Kassa

In het huidige seizoen van Massa is Kassa is Nicol niet meer te zien, maar toch is ze een belangrijk onderwerp voor Peter Gillis. Hij heeft het tijdens de afleveringen veel over haar, en dan niet op een positieve manier. Doordat hij zo negatief over haar is, heeft Nicol besloten over te gaan op zoveel mogelijk aangiftes.