Peter Gillis krijgt kritiek van zijn volgers: “Ben je weer aangekomen?”

Peter Gillis krijgt kritiek van zijn volgers

Peter Gillis kan zijn geluk niet meer op nu de mishandelingszaak uitgesteld is en de nieuwe opnames voor Massa is Kassa alweer begonnen zijn. Op Instagram deelt hij daarom een kliekje waarin te zien is hoe hij samen met zijn vriendin Wendy in Italië te vinden is. Een volger van Gillis valt alleen een interessant detail op. Het lijkt er namelijk op dat Peter Gillis weer is aangekomen. Daarnaast ontvangt hij ook flinke kritiek op zijn afwezigheid bij de vakantieparken. 

Peter Gillis is aangekomen

Peter Gillis is nu al jaren bezig met afvallen en zijn gezondheid verbeteren. Een tijdje geleden is hij door zijn eetgedrag naar het ziekenhuis gebracht. Hij werd onwel door een te hoog bloedsuikergehalte. Sindsdien heeft hij besloten dat het verstandig is om wat kilo’s te verliezen. Een tijdje geleden heeft hij op Instagram gedeeld dat hij 27 kilo verloren is. Kort hierna poste hij zichzelf op de weegschaal om zich te bewijzen. 

Aangezien Petertje er zo hard mee bezig was, zal hij dan nu wel aangekomen zijn. Een volger merkt dit op. Zo staat er in de comments: “Ben je weer aangekomen? Je moest toch afvallen?” Zelf heeft Gillis er niet zoveel over gezegd op zijn nieuwe post in Italië. Misschien neemt ons Peter ook wat vakantie van het afvallen en kan hij na zijn vakantie weer opnieuw beginnen. 

Peter Gillis aangekomen
Peter Gillis krijgt kritiek van zijn volgers: “Ben je weer aangekomen?” 4

Kritiek op de vakantieparken

Petertje heeft niet alleen kritiek gekregen op zijn gewicht, maar ook op zijn vakantieparken. Een volger merkt op: “Een beetje ondernemer zorgt dat die tijdens het hoogseizoen op de zaak is. Zeker met al die problemen!”. Hier heeft de volger groot gelijk in, maar de vakantieparken zijn volgens mij geen zorg meer voor Peter Gillis. 

Peter Gillis kritiek
Peter Gillis krijgt kritiek van zijn volgers: “Ben je weer aangekomen?” 5

Hij krijgt al een hele lange tijd kritiek op de toestand waarin zijn vakantieparken liggen. Het schijnt dus dat Gillis zijn vakantieparken niet goed laat onderhouden. We weten natuurlijk dat hij zelf niet zoveel doet naast baasje spelen, maar zijn personeel schijnt onder de maat schoon te maken en alles te onderhouden. Als er klachten ingediend worden, wordt hier ook niets mee gedaan. Misschien wordt het tijd voor Peter om eens wat aan zijn vakantieparken te gaan doen in plaats van de vakantieparken van een ander te inspecteren.