Peter Gillis is weer aan het genieten van het bourgondische leven: Wendy filmt het vreetfestijn

Peter Gillis is weer aan het genieten van het bourgondische leven

Op het moment is Peter Gillis heerlijk aan het genieten van het bourgondische leven tijdens zijn vakantie in Italië. Zijn vriendin Wendy van Hout laat de laatste tijd wel heel veel zien hoe Petertje aan het eten is op vakantie. Het lijkt er zelfs een beetje op dat Peter Gillis heerlijk aan het genieten is van een eigen vreetfestijn nu hij op vakantie is. Zal hij gewoon met het vliegtuig terug komen of komt hij in de ambulance door het vele eten?

Peter Gillis aan het afvallen

Peter Gillis is de hele tijd al druk bezig met afvallen. De laatste tijd is hij hier goed mee bezig geweest en hij heeft al zo’n dertig kilo verloren in een paar jaar. Nu hij weer een nieuwe vriendin heeft, lijkt het afvallen hem veel minder te interesseren. Petertje is nu namelijk vooral bezig met vreten in plaats van afvallen. 

Nou kun je natuurlijk zeggen dat het normaal is om gewoon lekker te eten als het vakantie is. Dit is natuurlijk ook zo, maar in het geval van Petertje is dit waarschijnlijk niet zo handig om te doen. De kans is groot dat hij binnenkort in dit soort gewoontes gaat blijven hangen. Dit is nooit een goed idee. 

Wendy achter de camera

Wat ook bijzonder is om te zien, is dat Wendy constant achter de camera te vinden is. Dit houdt in dat ze het waarschijnlijk gewoon wil delen dat Petertje aan het eten is. Kort nadat ze dit soort video’s plaatst, verwijdert ze de video’s ook direct weer. De kans is aanwezig dat Petertje gewoon niet wil dat dit soort dingen gedeeld worden. 

Misschien is Wendy het er wel helemaal niet mee eens dat Peter nu weer aan het vreten is. Dit zal wel verklaren waarom ze video’s geplaatst worden en daarna direct weer offline gehaald worden. Zal de geschiedenis zich nu weer gaan herhalen? De kans is groot dat het met Nicol ook met dit soort dingen begonnen is en moet je kijken waar ze nu geëindigd zijn.