Peter Gillis heeft een nieuwe passie gevonden: Hij leert dansen met zijn vriendin

Peter Gillis heeft een nieuwe passie gevonden

Peter Gillis is de laatste tijd vooral bezig met zijn vriendin. Ondanks dat er veel andere dingen zijn die hij aan zijn hoofd heeft, lijkt hij het geen probleem te vinden om vooral bezig te zijn met zichzelf en zijn vriendin. Het is natuurlijk grappig om te zien hoe Peter Gillis leert om te dansen, maar hij heeft eigenlijk wel wat anders aan zijn hoofd. Desondanks deelt zijn vriendin Wendy een video waarin we kunnen zien hoe Peter Gillis samen met haar aan het dansen is. 

Na zijn vakantie

Na zijn vakantie heeft Peter Gillis nog flink wat te doen. Op het moment heeft hij niet alleen de mishandelingszaak van Nicol Kremers aan zijn broek, maar is er ook veel gezeik met zijn vakantieparken. Ondanks dat dit Petertje niet zoveel uit lijkt te maken, heeft hij hier wel flink wat mee te doen. 

Om zijn vakantieparken draaiende te houden, heeft hij veel op te lossen met de autoriteiten. Nu het hoogseizoen eraan zit te komen, kunnen sommige van zijn horecagelegenheden niet open door het gebrek aan een vergunning. Om genoeg winst te kunnen maken, mag Gillis wel snel gaan overleggen. 

Peter Gillis leert dansen met zijn vriendin

Desondanks alle problemen die er op het moment in het leven van Gillis spelen, is hij vooral bezig met zijn vriendin. Hij zat eerst in Italië samen met Wendy, maar inmiddels zijn ze verplaatst naar Spanje. Hier is hij nu samen met haar aan het dansen, terwijl zijn vakantieparken overhoop liggen. 

Het ziet er wel grappig uit hoe hij danst, want hij bakt er nog niet zoveel van. Op Instagram heeft Wendy een video gedeeld van hoe die gehaktbal een poging doet tot dansen. Deze video is hieronder te zien.