Peter Gillis heeft een nieuwe hobby gevonden: Live kleding promoten

Peter Gillis heeft een nieuwe hobby gevonden

Peter Gillis heeft een nieuwe hobby gevonden. Hij is samen met zijn nieuwe vriendin Wendy te zien terwijl hij kleren aan het promoten is. Blijkbaar is hij nu zo verliefd dat hij alles voor zijn nieuwe vriendinnetje doet. Op het moment lijkt het er vooral op dat hij nog maar twee hobby’s heeft, namelijk slijmen bij Wendy en Nicol Kremers afkraken. In de nieuwe aflevering van Massa is Kassa is goed te zien hoe hij dit doet. 

Peter Gillis promoot live kleding

Wendy van Hout, de nieuwe vriendin van Peter Gillis, heeft een eigen kledingwinkel. De beste dame vindt het volgens mij alleen niet zo leuk om in haar eentje de kleding te promoten. Daarom gaat ze samen met Peter Gillis live op Instagram om dit te doen. Blijkbaar heeft ze een nieuwe marketing truc gevonden, want ze heeft de alom bekende Peter Gillis om haar te helpen met promoten. 

Het is een slimme tactiek van Wendy om haar bedrijf verder te helpen, maar voor Peter eigenlijk complete tijdsverspilling. Het lijkt er alleen op dat Peter Gillis compleet op een roze wolk zit, want hij doet alles voor zijn nieuwe vriendin. Zal ze hem alleen gebruiken voor zijn geld en bekendheid?

Peter Gillis nieuwe hobby
Peter Gillis heeft een nieuwe hobby gevonden: Live kleding promoten 3

Peter Gillis slijmt bij Wendy

In de nieuwe aflevering van Massa is Kassa kunnen we zien hoe Peter Gillis de hele tijd bij Wendy aan het slijmen is. Het lijkt erop dat hij nu vooral zit te wachten tot ze bij hem gaat wonen. Hoe lang gaat het duren voordat de echte Peter Gillis naar voren gaat komen?