Peter Gillis hangt camera’s op in de kleedhokjes op vakantiepark Blauwe Meer: “Dit mag niet”

Peter Gillis hangt camera’s op in de kleedhokjes op vakantiepark Blauwe Meer

Ruben Koet, die we vooral kennen van Koetlife, heeft een schrikwekkende ontdekking gedaan op vakantiepark Blauwe Meer. Hij heeft op camera staan hoe Peter Gillis een bewakingscamera in zijn kleedhokje heeft hangen. Zal Peter Gillis zo dom zijn dat hij ook zijn gasten aan het bespieden is tijdens het omkleden?

De nieuwe vriendin van Ruben Koet

Sinds Ruben Koet gescheiden is van zijn ex-vrouw Melanie Suijkerbuijk, heeft hij weer succes gekregen in de liefde. De beste man heeft een nieuwe vriendin, genaamd Patty Smits. We weten nog niet zoveel over de dame, maar hij is nu in bijna iedere video van Ruben Koet te zien. 

Het vakantiepark Blauwe Meer

Er is de laatste tijd veel gezeik geweest rondom het vakantiepark Blauwe Meer van Peter Gillis. De gemeente heeft geëist dat hij zijn vakantiepark moet gaan sluiten vanwege het huisvesten van illegale arbeidsmigranten. Petertje heeft een jaar om zijn vakantiepark helemaal te sluiten. Als hij dit niet doet, mag hij duizend euro per dag ophoesten. Dit is al geen fijn bedrag om te moeten betalen, laat staan als het dagelijks moet. 

De schrikwekkende ontdekking van Ruben Koet

Ruben Koet is naar het zwembad van vakantiepark Blauwe Meer gegaan om te kijken hoe het zwembad erbij ligt. Op zich heeft hij niet zoveel op het zwembad zelf aan te merken, naast dat het vooral een plek is voor asociale mensen. Deze mensen zouden zich bij de vakantieparken van Gillis verzamelen vanwege de lage kosten en slechte beveiliging. 

Het zwembad is volgens Ruben Koet ook niet helemaal je van het. Ondanks dat heeft hij er niet zoveel op aan te merken. Dit verandert echter als hij weer terug in het kleedhokje komt. Hij doet hier namelijk een schrikwekkende ontdekking. Gillis heeft een camera in het kleedhokje opgehangen. 

Ruben Koet is hier samen met zijn vriendin aan het omkleden als ze ontdekken dat er een camera hangt. Zijn vriendin zit daar topless terwijl Ruben rustig aan het filmen is. Hij denkt zelf dat de camera richting het gangpad gericht is, maar het is in ieder geval een hele vreemde plek om een camera op te hangen. De beelden kun je hieronder bekijken.