Peter Gillis geholpen door zijn zoon bij verbergen van overspel

Peter Gillis geholpen door zijn zoon bij verbergen van overspel

Peter Gillis geholpen door zijn zoon bij verbergen van overspel. Petertje en Markie zijn beide vieze mannetjes, maar door een uitspraak die Peter in zijn boek doet, blijkt het nog veel erger te zijn dan veel mensen denken. Peter en Mark draaien er misschien zelf niet omheen, maar dit maakt het niet minder erg. Het blijkt dat Petertje ook vreemd is gegaan met vrouwen die de leeftijd van zijn kinderen hadden. 

Affaires van Peter Gillis

Het is natuurlijk bekend dat tijdens de relatie van Nicol en Peter dat Nicol vaak degene was die buiten de deur aan het snoepen was, maar in zijn vorige relatie was Petertje degene die overspel pleegde. Het bijzondere hieraan is dat zijn kinderen hem hierbij geholpen hebben. Peter Gillis is een hele tijd getrouwd geweest met Treesie Michielsen, maar in de tijd van dit huwelijk heeft hij regelmatig overspel gepleegd. 

In zijn boek schrijft Gillis hoe hij op een gegeven moment alles op tafel heeft gegooid bij zijn vrouw, waarna zij het aan zijn kinderen heeft verteld. Blijkbaar keken zijn kinderen hier niet zo gek van op, maar zijn vrouw heeft hierna wel besloten om van hem te scheiden. 

Overspel met meerdere vrouwen

Het gaat bij Peter Gillis niet om overspel met één andere vrouw, maar om heel veel andere vrouwen. Hierbij gaat het om verschillende leeftijden. Meestal waren het vrouwen van werknemers van zijn vakantieparken, maar wel altijd dezelfde dames. Hier zaten ook dames tussen die gewoon dezelfde leeftijd hadden als de kinderen van Peter Gillis. Dit is natuurlijk gewoon ronduit smerig, maar we zijn niet veel meer van Petertje gewend. 

In zijn boek schrijft Peter ook over een incident waar hij nog niet klaar was met de ene vrouw toen de andere vrouw al klaar stond. Hier is zijn zoon Mark Gillis de reddende engel geweest. Zijn zoon heeft namelijk aan de vrouw die stond te wachten gezegd dat Petertje nog een afspraak met de bank had. In de tussentijd kon Peter de lakens nog even opmaken zodat hij met de volgende vrouw het bed kon delen. Waarschijnlijk heeft dit ook niet veel goeds betekend voor de relatie met zijn werknemers.