Peter Gillis gaat op één knie: Gaan ze nu al trouwen?

Peter Gillis gaat op één knie

Peter Gillis gaat op één knie. Gisteren konden we in Massa is Kassa zien hoe Peter Gillis op één knie ging voor Wendy van Hout. Het einde van de aflevering heeft voor flink wat rumoer gezorgd bij de fans van Massa is Kassa, want halverwege de vraag ging het beeld op zwart en was de aflevering voorbij. Zal Peter Gillis nu al willen trouwen?

De relatie van Petertje en Wendy

Net voordat het nieuwe seizoen van Massa is Kassa begon, kreeg Petertje ineens een nieuwe vriendin, Wendy van Hout. Iedereen had hier eigenlijk direct al een aantal vraagtekens bij, want dit is wel iets te toevallig dat Petertje een relatie kreeg net voordat het seizoen begon. Het is niet zo gek dat iedereen er zoveel vraagtekens bij heeft. 

Ondanks dat veel mensen niet geloven in de oprechtheid van de twee, hebben ze wel aangegeven dat ze grote toekomstplannen aan het maken zijn. In het begin waren er vooral vraagtekens bij de oprechtheid van Wendy, maar door de nieuwe aflevering zijn mensen dit ook af gaan vragen van Petertje. 

Peter Gillis op één knie

We weten natuurlijk allemaal dat een realitysoap, zoals Massa is Kassa voor een groot deel geacteerd is, maar in dit geval is het wel heel erg. Aan het einde van de aflevering kunnen we namelijk zien hoe Petertje eerst voorzichtig naar Wendy toe loopt en vervolgens op één knie gaat. Wendy moet hiervoor natuurlijk geschokt reageren en de positie vasthouden, want er werden eerst een aantal shots voor de camera gemaakt. Hierna begint Petertje met de vraag: “Wil je met me…”, waarna we niets meer te zien krijgen. 

Abrupt stoppen ze de aflevering om er een flinke cliffhanger van te maken. Zal Peter Gillis nou echt in de keuken vragen of Wendy met hem wil trouwen? Ze hebben beide al wel gezegd dat ze graag willen trouwen, maar het is nu wel heel snel. Of zal Peter bang zijn voor de uitslag van de rechtszaak die eraan zit te komen? Natuurlijk is het ook een makkelijke manier om de kijkcijfers omhoog te krijgen, dus het is maar de vraag hoe oprecht het gaat zijn. Bekijk het hier in de aflevering!