Peter Gillis gaat een andere kant van zichzelf laten zien: “New wife, new life”

Peter Gillis gaat een andere kant van zichzelf laten zien

Tijdens een interview met het tijdschrift Story laat Wendy van Hout, de huidige vriendin van Peter Gillis, een interessant nieuwtje weten over het aankomende seizoen van Massa is Kassa. Ze laat namelijk weten dat we allemaal een andere kant van Peter Gillis gaan zien. Zo laat ze weten dat we ook de lieve kant van Gillis gaan zien in plaats van alleen het zakelijke. Blijkbaar denkt ze dat ze nu ook de controle heeft, want tegen het einde van het interview laat ze weten: “New wife, new life”.

Het nieuwe seizoen van Massa is Kassa

Tegen alle verwachtingen in bracht Peter Gillis laatst naar buiten dat ze alsnog aan het filmen zijn voor een nieuw seizoen van Massa is Kassa. De producent heeft besloten om ondanks alle aantijgingen alsnog verder te gaan met het filmen van een nieuw seizoen. Daarnaast is het ook al bepaald dat het nieuwe seizoen uitgezonden gaat worden op SBS6, zoals altijd. 

In het nieuwe seizoen van Massa is Kassa gaan we als eerste wat zien over de vakantie naar Italië. Op het moment zit Gillis samen met zijn vriendin lekker te bakken in Italië. Dit is echter niet het enige wat ze van we van de vakantie gaan zien, want Wendy laat horen dat ze hierna ook grote plannen hebben. Zo vertelt ze: “Na deze vakantie rijden we eerst naar huis met de camper, pikken we mijn kinderen op en gaan we naar Spanje. Daarna wordt het tijd om samen te wonen”. 

De andere kant van Peter Gillis

In het interview vertelt Wendy ook nog een ander interessant nieuwtje. Zo laat ze weten dat we een andere kant van Peter Gillis gaan zien in het nieuwe seizoen van Massa is Kassa. Ze laat weten dat we eerder vooral de zakelijke kant van Gillis hebben gezien, maar in het aankomende seizoen ook de lieve kant van Petertje gezien wordt. 

De kans is groot dat ze dit doen om Petertje een beetje in te dekken als de rechtszaak tegen Nicol Kremers eraan komt. Desondanks lijkt het er ook een beetje op dat Wendy Petertje een beetje probeert te controleren, want ze zegt er ook bij “New wife, new life”. Zal de ronde gehaktbal in het normale leven zo anders zijn?