Peter Gillis en Nicol Kremers toch niet in harmonie uit elkaar: ‘auto niet betaalt’

Peter Gillis en Nicol Kremers toch niet in harmonie uit elkaar: 'auto niet betaalt'

Peter Gillis en Nicol Kremers toch niet in harmonie uit elkaar. Peter zou een auto sponsoren voor Nicolleke, maar die is nog steeds niet afgerekend. RealityFBI deelt de details met zijn volgers.

Nieuwe auto

Vorige week bleek dat Peter Gillis een auto had gesponsord voor Nicol Kremers. En dat terwijl de twee al uit elkaar zijn… Wat een vriendelijk gebaar! Alleen… Er blijkt iets niet helemaal in orde te zijn aan het hele verhaal. “Het viel ons vandaag op dat de auto van Nicol nog steeds wordt aangeboden via diverse kanalen. Weliswaar ‘gereserveerd’, maar toch apart. Ook staat de auto nog steeds op naam van het bedrijf. Ook heeft een lokale bewoner bevestigd dat de auto nog bij de dealer staat”, aldus RealityFBI.

Auto werd niet betaald

Oh, maar hoe zit dat dan? Is de administratie misschien gewoon nog niet afgerond? Onze collega heeft verder onderzoek verricht: “Toen zijn we eens gaan bellen naar het autobedrijf, omdat we zelf ook wel interesse hadden in dit wagentje en het blijkt dat zij hun opties momenteel openhouden, omdat de koop nog niet rond is. Op de auto is 7500 euro geboden, maar of niets of slechts een deel zou ontvangen zijn.” Ah, oh… Petertje heeft toch besloten er geen cent voor neer te leggen, maar Nicol heeft de centjes zelf natuurlijk niet meer. Zeker, omdat ze werkloos is en ze nog niet aangenomen is bij de Efteling.

Peter Gillis en Nicol Kremers toch niet in harmonie uit elkaar

RealityFBI legt ook uit: “Het ziet er dus niet naar uit dat Petertje deze auto even uit z’n eigen zak betaald, maar Nicol dit toch echt zelf moet ophoesten en dat gaat vooralsnog niet van een leien dakje.” En wat blijkt? Peter Gillis volgt Nicol Kremers ook niet meer op Instagram. Kunnen we hier de conclusie uit trekken dat het ‘in harmonie uit elkaar gegaan’ niet helemaal is geslaagd?

Peter Gillis en Nicol Kremers toch niet in harmonie uit elkaar: 'auto niet betaalt'
Peter Gillis en Nicol Kremers toch niet in harmonie uit elkaar: 'auto niet betaalt' 4
Peter Gillis en Nicol Kremers toch niet in harmonie uit elkaar: 'auto niet betaalt'
Peter Gillis en Nicol Kremers toch niet in harmonie uit elkaar: 'auto niet betaalt' 5