Peter Gillis deelt walgelijke beelden: Hij likt zijn vriendin helemaal af

Peter Gillis deelt walgelijke beelden

Dat Peter Gillis een walgelijke man is, weten we nu wel een keer. Dit keer is hij zelf niet het enige wat walgelijk is, want hij deelt ook een walgelijke video op Instagram. Peter Gillis zit met zijn nieuwe vriendin Wendy helemaal op een roze wolk. Dit deelt hij ook maar al te graag met de wereld. Het maakt hem niet uit wie erbij is, want hij likt zijn vriendin helemaal af waar zijn zoons gewoon bij zijn. 

Peter Gillis is een walgelijke man

Petertje kan misschien grappig zijn om naar te kijken, maar hij is zelf een walgelijke man. Hij schiet regelmatig uit zijn slof en hij heeft al een nacht in de gevangenis moeten doorbrengen voor het mishandelen van Nicolleke. Ondanks dat kan Gillis zijn geluk niet op. Hij heeft weer een nieuwe vriendin weten te regelen om hem te vergezellen in Massa is Kassa en zijn zaak is uitgesteld. 

De zaak is eigenlijk alleen maar uitgesteld omdat het OM heeft besloten om de aangiftes van Nicol eens flink onder de loep te nemen. Als ze dit niet gedaan zouden hebben, is de kans groot dat Gillis volgende maand de bak in had gemoeten. Voor Petertje is het daarom alleen maar een geluk bij een ongeluk dat Nicol aangifte heeft gedaan. 

Walgelijke beelden van Peter Gillis

Op Instagram deelt Peter Gillis een video waarin hij laat zien hoe hij zijn vriendin Wendy helemaal aflikt. Die man kent helemaal geen schaamte meer. In de video lijkt het erop dat Wendy hem gewoon een kusje wil geven, maar Gillis neemt hier niet genoeg mee. Hij geeft haar eerst nog een paar kusjes, waarna hij haar helemaal af begint te likken. 

Dit doet hij allemaal terwijl zijn zoon Mark Gillis gewoon aan het meekijken is. Petertje is van plan om samen met zijn vriendin Wendy te gaan verhuizen, dus de kans is groot dat we vaker van dit soort walgelijke beelden gaan krijgen als ze samen wonen. Laten we hopen dat hij dit soort beelden voor zichzelf houdt de volgende keer. Kijk de beelden hieronder!