Peter Gillis deelt waarom hij naar het buitenland gevlucht is: “Nederland ontvlucht voor oplevering”

Peter Gillis deelt waarom hij naar het buitenland gevlucht is

Peter Gillis deelt waarom hij naar het buitenland gevlucht is. Petertje heeft op Instagram een bericht gedeeld waarin hij laat weten waarom hij naar het buitenland gevlucht is. Dit heeft ook direct bewezen dat hij naar Spanje is gevlucht, want hij zit samen met zijn vriendin bij zijn enorme penthouse. Zijn vriendin, Wendy van Hout, is hier niet zo handig in, want zij heeft op Instagram gedeeld in welke plaats in Spanje ze verblijven. 

Peter Gillis gevlucht naar zijn vakantiehuis

Nu het weer zomer begint te worden, is het natuurlijk te verwachten dat Petertje ook op vakantie wil. Ondanks dat hij constant zegt dat hij het “druk druk druk” heeft, heeft hij nu wel tijd om even naar Spanje te gaan. Het is wel bijzonder om naar de comments te kijken. De haters hebben het bericht blijkbaar nog niet gezien, want er staan alleen maar positieve reacties onder. 

Petertje is nu dus heerlijk met zijn vriendin aan het genieten van de zon en de zee in Spanje, maar het is een beetje de vraag hoe lang ze dit vol gaan houden. Hij heeft nog een hele hoop stennis in Nederland dat opgelost moet worden. In ieder geval kan hij nog van zijn vakantiehuisje genieten tot augustus, want dan moet hij voor het gerecht verschijnen voor de mishandeling van Nicol

Het vakantiehuis van Peter

Peter heeft een enorm penthouse gekocht voor zijn vakanties. Het gaat hier om een penthouse in Alicante. Wendy heeft tijdens één van haar posts gedeeld waar ze precies zitten. In de video die Peter deelt, laat hij zijn volledige penthouse zien. Onder de video zet hij: “Nederland ontvlucht voor de oplevering van mijn net gekochte penthouse met zeezicht! Waar ik straks met mijn schatje kan gaan genieten❤️”. Kijk zelf maar hieronder!