Peter Gillis: De meest gehate man in Nederland

Peter Gillis: De meest gehate man in Nederland

Peter Gillis is tegenwoordig de meest gehate man in Nederland. Na alles wat de laatste tijd over hem boven water is gekomen, is het te verwachten dat hij flink wat haat ontvangt, maar dit gaat in sommige gevallen wel heel ver. Daarom is het altijd wel leuk om te kijken naar de haat die Peter Gillis allemaal ontvangt. Het is niet zo dat het maar een aantal haters zijn, want op elk platform waar hij wat plaatst overheersen alle negatieve reacties. 

Slechte vakantieparken

Voordat al dit nieuws naar boven is gekomen, waren er eerst veel klachten te vinden over de vakantieparken van Petertje. Zo zouden deze niet schoon zijn en zou er ook veel kapot zijn. Gillis heeft natuurlijk nooit iets op deze reacties uit gedaan, maar dit was het voornaamste wat er eerst te vinden was. 

Er zijn comments onder zijn eerdere posts gedaan, zoals: “Boeken? Al mocht ik gratis of geld toe deed ik het nog niet. Alleen al hoe je je personeel behandeld zoals we in de serie zien, daarom boek ik al niet.” en “Misschien, een wc juffrouw neer te zetten, , en misschien personeel aannemen, die bij de belangrijkste dingen staan de hele vakanties lang, je kan het makkelijk betalen, om je imago, te verbeteren, dus kom op ga het is over een ander boeg gooien, ik wil desnoods wel een plan opstellen, om deze dingen te verbeteren 👏”. 

De haat op het moment

Op het moment is er nog veel meer aan haat te vinden onder zijn posts. Al heeft Peter wel de neiging om veel van de haatreacties onder zijn posts te verwijderen, is het nog steeds wel te vinden. Blijkbaar heeft Petertje niet zoveel zin meer in de negativiteit, want hij is heel druk bezig met de grote hoeveelheid haat te verwijderen. 

Het lukt hem alleen niet om dit op alle socials bij te houden. Op Facebook is er bijvoorbeeld nog wel het een en ander te vinden, zoals: “De kinderen en het kindermeisje hangen aan zn lippen ….of ehh is het zijn portomonnee en plastic betaalkaart….🤣🤣🤣🤣” en “Het stinkt, die Wendy erbij is geenzins zuivere koffie. En een advies aan Mark, doe wat aan je gezondheid je slibt helemaal dicht, dit gaat totaal verkeerd aflopen.”. Kijk zelf maar op zijn Facebook. Hier heeft hij nog het een en ander gemist.