Peter Gillis belazert de boel: “Ging je nou op je knieën?”

Peter Gillis belazert de boel

Peter Gillis belazert de boel. Het is natuurlijk wel duidelijk dat Petertje er een handje van heeft om de boel te belazeren. In de nieuwe aflevering van Massa is Kassa heeft hij dit ook weer gedaan. In de vorige aflevering was het gestopt op het moment dat we Petertje op één knie zagen gaan, maar in de volgende aflevering is te zien hoe het verder gaat. Dit gaat alleen niet helemaal zoals we gedacht hadden. 

Peter Gillis trouwen met Wendy

Tijdens een interview met Shownieuws hebben zowel Petertje als Wendy toegegeven dat ze graag willen trouwen met elkaar. Peter zei dat hij dit in de toekomst wel ziet zitten. Natuurlijk had iedereen al het vermoeden dat dit eraan zat te komen, maar het gaat toch niet helemaal zoals iedereen gedacht had. Door de cliffhanger van vorige week hadden we goede hoop dat er wat uit ging komen, maar helaas. 

Nadat hij op één knie ging, vroeg Peter aan Wendy: “Wil je… samenwonen in het nieuwe huis?”, waarop Wendy zegt: “Ja natuurlijk wil ik dat”. Het was een goede stunt geweest voor Gillis om op één knie te gaan, maar natuurlijk belazert hij de boel weer. Wendy zegt hierna ook: “Ik schrok me dood: Ik denk wat doe jij nou weer?”, waarna ze natuurlijk even klef moeten doen. Hierna vraagt Wendt nog aan Petertje: “Ging je nou op je knieën?”. Bekijk de video hier!

Het succes van Peter Gillis

Op het moment zijn de vakantieparken van Peter Gillis niet zo’n groot succes meer als er eerst gedacht werd. Nu de gemeentes en de overheid tegen hem aan het vechten zijn, krijgt hij het nog zwaar te verduren. Gelukkig voor Petertje heeft hij nu wel succes in de liefde. Ondanks dat de twee een beetje een stroeve start hebben gehad, gaan Peter en Wendy nu goed verder. 

Het is wel bijzonder dat Wendy alle problemen met Nicol zo af kan wimpelen. Misschien heeft ze nu genoeg vertrouwen in Petertje dat hij haar niet gaat mishandelen. Natuurlijk is Wendy ook een heel ander persoon dan Nicol, dus daar kan het ook aan liggen.