Patty Brard lost ruzie met collega Airen Mylene op: “Alles weer koek en ei”

Patty Brard lost ruzie met collega Airen Mylene op

Patty Brard lost ruzie met collega Airen Mylene op. Na het schandaal bij het personeelsfeest van Shownieuws was de relatie tussen Patty Brard en Airen Mylene bijzonder slecht. Airen is namelijk de persoonlijk die via Radio 538 uit heeft gelekt wat er speelde bij de redactie van Shownieuws. Uit een post op Instagram die Patty gisteren heeft gedaan, kunnen we merken dat ze alles weer bijgelegd hebben. 

Het voorval bij Shownieuws

Dit verhaal begint bij het voorval tijdens een personeelsfeestje van Shownieuws. Airen heeft namelijk op Radio 538 uitgelekt dat één van de presentatoren betrapt zou zijn door een schoonmaakster terwijl ze de liefde aan het bedrijven was in een kast. Later werd het bekend dat dit zou gaan om Tooske Ragas en Manuel van der Bos. Hoe dit precies in elkaar steekt, is nog steeds niet helemaal bekend, maar Manuel heeft zich van dit verhaal gedistantieerd. 

Samen met dit verhaal had Airen ook op de radio verteld dat ze zonder bh naar de fysio was gegaan. Beide uitspraken van Airen schoten bij Patty Brard in het verkeerde keelgat. Sinds deze uitspraken was de spanning tijdens de uitzending om te snijden. Het lijkt erop dat de ruzie inmiddels is bijgelegd. 

Volgers van Patty Brard in de war

Onder de foto die Patty van haar en Airen plaatst, staan een aantal verwarde comments van volgers. Zo staat er in de comments: “Oh, alles weer koek en ei tussen jullie? 🤣🤣” en “alles voor de show 😂”. Zo te horen snappen haar volgers er ook niet zoveel meer van. Kijk maar voor jezelf!