Patty Brard kan zich niet gedragen in het openbaar: “Plek niet goed genoeg”

Patty Brard kan zich niet gedragen in het openbaar

Patty Brard kan zich niet gedragen in het openbaar. Er zijn veel BN’ers die zich veel meer voelen dan de rest en Patty Brard is hier één van. Ze wou per se naar een concert van Harry Styles gaan, maar haar plaats beviel haar niet goed. Patty dacht dat het een goed idee was om gewoon een andere plek te eisen. Drie keer raden, dit heeft niet gewerkt. 

Patty stuurt een assistent voor een andere plek

Yvonne Coldeweijer deelde op haar verhaal een DM die een spion van haar had gestuurd. Blijkbaar is Patty helemaal los gegaan tijdens het concert van Harry Styles. De spion van Yvonne vertelt in de DM hoe ze naar de gangpaden ging om met de beveiliging te kletsen tot er plotseling een hele vreemde situatie ontstond. 

Zo vertelt de spion: “Op een gegeven moment wordt er op een afgesloten deur naast ons geklopt. De beveiliger doet open. Staat daar een assistent van Patty Brard te stampvoeten dat Patty per se naar het concert wilde, maar niet in haar ‘normale vak’ kon. En haar huidige plaats beviel haar niet. Te ver van het podium. Ze moest een andere plek”. 

Keihard op haar plaats gezet

Hierna is de assistent keihard op de plaats gezet door de beveiliger. Zo vervolgt de spion: “Die kerel was echt zo droog. Die zegt: ‘Er zitten hier 50K gillende meisjes, heeft Patty geen ogen? Vol is vol’. En hij deed de deur weer dicht”. Misschien is het goed voor dit soort BN’ers om af en toe gewoon op hun plek gezet te worden. 

Patty Brard bij harry styles
Patty Brard kan zich niet gedragen in het openbaar: “Plek niet goed genoeg” 3