Patricia Paay verraadt Gordon: Hij is weer terug op Instagram

Patricia Paay verraadt Gordon

Gordon heeft laatst een enorm feest gegeven dat uiteindelijk stopgezet moest worden door de politie. Eén van de gasten die hij hier ontving, is Patricia Paay. Patricia deelt een prachtige foto op haar Instagram waar ze samen met Gordon en John van den Heuvel op staat. Ze heeft hier haarzelf en John van den Heuvel in getagd, maar ook een account van ene Gordon Cornelis Heuckeroth. Zal Gordon weer een nieuw account hebben op Instagram? Het lijkt er namelijk wel op. 

Gordon van Instagram af

Gordon heeft een tijdje zijn Instagram account verwijderd. Dit heeft hij gedaan omdat hij de hele tijd negatief in het nieuws kwam. Er was voornamelijk veel negatitieit over zijn relatie met Gavin die uit het niets verbroken werd. Gordon vond dat het tijd werd voor de volgende social media break, want dit is niet de eerste keer dat hij spontaan van Instagram verdwijnd. 

Als bipolaire cokejunk is het natuurlijk te verwachten dat iemand moodswings krijgt. Deze keer lijkt het erop dat hij zijn Instagram account helemaal verwijderd heeft, dus hij heeft een nieuw account aangemaakt. Tot nu toe heeft hij nog niks op het account staan, maar waarschijnlijk is dit een kwestie van tijd. 

Gordon weer terug op Instagram

Het is nogal onnodig om helemaal van social media te verdwijnen, maar het lijkt erop dat het weer wat beter met Gordon gaat. Inmiddels is hij weer vrolijk aan het feesten met zijn vrienden in Amsterdam, dus de kans is groot dat hij weer op social media komt. Het is niet duidelijk of het account daadwerkelijk van Gordon is, maar vroeg of laat komt hij toch wel weer terug op social media. 

Het lijkt er nu op dat hij al weer verraden is door zijn goede vriendin Patricia Paay. Hoe lang zal het duren voordat we zijn hoofd weer op Instagram voorbij zien komen? Enfin, het wordt toch wachten tot Gordon zijn hoofd weer laat zien en vervolgens weer alles verwijderd. Zie hier het nieuwe account van Gordon.

Gordon getagd
Patricia Paay verraadt Gordon: Hij is weer terug op Instagram 3