Ongehoord Nederland krijgt een laatste kans op tv: Ongehoord Nieuws in september weer op de buis

Ongehoord Nederland krijgt een laatste kans op tv

Ongehoord Nederland krijgt een laatste kans op tv. Vanaf 5 september kunnen we allemaal weer naar Ongehoord Nieuws kijken. NPO heeft besloten om toch verder te gaan met ON, ondanks dat ze eerst van plan waren om de licentie van ON in te trekken. De baas van ON, Arnold Karskens, heeft in de laatste aflevering van Ongehoord Nieuws gezegd dat ze terugkomen op de buis en de NPO heeft dit bevestigd. 

NPO bevestigt het nieuws

De woordvoerder van de NPO heeft bevestigd dat Ongehoord Nieuws weer terug gaat komen op de buis. Het wordt het vierde seizoen van het programma, maar de kans is wel aanwezig dat dit ook het laatste seizoen wordt. Het wordt verwacht dat dit seizoen tot december gaat duren. 

Problemen tussen Ongehoord Nederland en de NPO

Er zijn flink wat problemen tussen Ongehoord Nederland en de NPO. Eind april heeft NPO besloten om een aanvraag te doen voor het intrekken van de licentie van Ongehoord Nederland. Dit werd gedaan bij staatssecretaris Gunay Uslu. Wat hier precies mee gaat gebeuren, is nog niet duidelijk, maar het is al wel duidelijk geworden dat er wat problemen zijn. 

Gunay Uslu heeft wel een reactie gegeven en zegt na de zomer pas een besluit te geven. Het is nog niet duidelijk wat de NPO wil doen met Ongehoord Nieuws als er besloten wordt dat de licentie alsnog wordt ingetrokken.