Olcay Gulsen werkt niet meer samen met Ruud de Wild: “Daarop hebben we ons echt verkeken”

Olcay Gulsen werkt niet meer samen met Ruud de Wild

Olcay Gulsen wil niet meer samenwerken met Ruud de Wild. De onderneemster en radio-DJ schijnen niet goed samen te kunnen werken. Tijdens een interview met het weekblad Story vertelt Olcay Gulsen over haar slechte ervaring uit de serie Ruud&Olcay. Nadat ze deze serie hebben uitgebracht, lijken Olcay en Ruud de beslissing gemaakt te hebben om niet meer samen te werken. “Daarop hebben we ons echt verkeken”, laat Olcay hierover weten. 

Ruzie tussen Olcay en Ruud

Sinds 2019 hebben Olcay Gulsen en Ruud de Wild al een relatie met elkaar. Olcay vertelt tijdens haar interview met Story dat ze nog nooit zoveel ruzie hebben gehad in hun relatie als tijdens de opnames van Ruud&Olcay. De realitysoap ging over het leven van Ruud de Wild en Olcay Gulsen, maar deze werklevens botsen nogal met elkaar. 

“Het samenwerken met Ruud viel me erg zwaar”, vertelt Olcay, “Daarop hebben we ons echt verkeken. Natuurlijk brengen we veel tijd samen door, maar dan werken we niet. Ineens zagen we elkaar ook tijdens het werken.”. In de serie was regelmatig te zien hoe de twee ruzie met elkaar maakten. “Als de camera’s uit waren gingen we daar ook mee door”, laat Olcay weten, “Ruud is rustig en ik ben ongeduldig. Dit botste regelmatig en ook als er niet gedraaid werd, ging dit door.”. 

Geen vervolg meer voor Ruud&Olcay

De serie Ruud&Olcay krijgt geen vervolg meer. Dit komt niet alleen omdat het een enorme flop is geworden, maar zowel Ruud de Wild als Olcay Gulsen zien het niet meer zitten om een vervolg te maken. Ze houden hun werklevens het liefst compleet gescheiden. 

Olcay geeft zelfs aan dat ze spijt heeft van het opnemen van de serie. “Ik vind dat we het niet hadden moeten doen”, zegt Olcay, “We hadden het ook helemaal niet nodig”. Wel zegt ze dat ze samen op een andere manier terug kunnen komen. “We hebben vroeger wel eens een podcast samen gemaakt. Dat was wel leuk en het ging ook erg goed. Dit zie ik ons nog wel een keer doen.”, aldus Olcay Gulsen.