Olcay Gulsen vertelt over haar ‘helse nacht’: “Ik heb één van de ergste nachten van mijn leven beleefd”

Olcay Gulsen vertelt over haar ‘helse nacht’

Olcay Gulsen heeft een paar nachten geleden geen fijne nacht gehad. In een TikTok vertelt ze over haar ‘helse nacht’. Er zijn inbrekers naar binnen geklommen terwijl ze lagen te slapen. Olcay en haar vriend Ruud de Wild zijn er ongedeerd vanaf gekomen, maar ze zijn er flink van geschrokken. 

De ‘helse nacht’ van Olcay Gulsen

In de TikTok vertelt Olcay Gulsen hoe ze haar ‘helse nacht’ heeft beleefd. Ze lag gewoon samen met haar vriend Ruud de Wild te slapen, toen er inbrekers via een steiger naast hun huis naar binnen klommen. Ruud werd eerder wakker dan Olcay van de inbrekers en begon keihard te schreeuwen. Hier is Olcay ook van geschrokken. 

Toen Ruud gestopt was met schreeuwen, begon Olcay met schreeuwen. Uiteindelijk heeft dit de inbrekers af weten te schrikken, maar Olcay en Ruud zijn er wel flink van geschrokken. Uiteindelijk schrokken de inbrekers er zo van dat ze met een rotvaart van de steiger af zijn geklommen om in de tussentijd ook wat glas van de steiger af te gooien. 

Beveiliging verbeteren

Gelukkig kwam de politie snel ter plekke na het incident en hebben ze het huis doorzocht of er nog inbrekers binnen waren. Die waren er gelukkig niet, maar het was wel een besefmomentje voor Olcay. 

Na deze nacht heeft Olcay wel besloten dat ze haar beveiliging flink gaat verbeteren. Ze zegt zelf dat de beveiliging al goed was, maar dat er nog wat mist op de steigers. Inmiddels hebben ze dus besloten om hier ook een alarm op te plaatsen, zodat er ook een alarm af gaat als iemand op de steiger loopt. 

De ‘helse nacht’

Olcay vertelt op de TikTok hoe ze haar ‘helse nacht’ heeft beleefd. “Het was doodeng”, vertelt Olcay, “Maar ik laat me hier niet door afschrikken. Nu we ook de steiger beveiligd hebben, is het huis van top tot teen beveiligd. Het is vooral gewoon heftig, sneu en ziek dat mensen dit doen”. Het hele verhaal over de inbraak is te horen op de onderstaande TikTok die Olcay geplaatst heeft. 

@olcay

Echt vreselijk om zo wakker te worden ‘s nachts🤯‼️ Gelukkig zijn we- en nu zelfs nog beter- goed beveiligd🤗

♬ Chill Vibes – Tollan Kim