Nog meer slecht nieuws voor Peter Gillis: Vakantiepark Blauwe Meer moet ontruimd worden

Nog meer slecht nieuws voor Peter Gillis

Nog meer slecht nieuws voor Peter Gillis. Petertje krijgt de laatste tijd alleen maar slecht nieuws. Helaas is dit niet alleen slecht nieuws voor hem, maar ook voor zijn bedrijf Oostappen groep. Het vakantiepark Blauwe Meer van Peter Gillis moet binnen 12 maanden ontruimd worden. Helaas voor Peter Gillis gaat dit betekenen dat hij één van zijn vakantieparken helemaal kwijt gaat raken. 

Beslissing van de rechter

Vakantiepark Blauwe Meer ligt in Hasselt in België. De gemeente was niet blij met de komst van Oostappen groep en Peter Gillis. Daarom heeft de gemeente in 2021 al besloten om de erfpacht te beëindigen, wat ervoor zorgt dat Peter Gillis geen recht meer heeft tot de grond. Petertje heeft geprobeerd om dit aan te vechten door een rechtszaak aan te gaan, maar de uitspraak van de rechter is erg duidelijk: Peter Gillis moet vakantiepark Blauwe Meer ontruimen. 

Slecht nieuws voor Peter Gillis

Dit is erg slecht nieuws voor Peter Gillis. Het gaat niet alleen betekenen dat hij één van zijn vakantieparken kwijt gaat raken, maar ook dat hij alle kosten moet dragen voor de overdracht aan de gemeente. Dit gaat ook wel een flink bedrag kosten. Daarnaast moet hij alle gebouwen die er al staan overdragen aan de gemeente. 

Hier zit ook nog best wat haast achter, want Petertje heeft maar 12 maanden om alles te ontruimen. Waarschijnlijk gaat hij tot het laatste moment wachten om dit te doen. Als hij er te laat mee is, gaat dit hem ook flink kosten. Hij moet dan 1.000 euro per dag geven als hij te laat is. Het is hopen voor hem dat hij zich hier niet aan gaat wagen.