Nienke Plas plaatst misplaatste opmerking over haar eigen dochter: “Dit kan echt niet”

Nienke Plas plaatst misplaatste opmerking over haar eigen dochter

Af en toe moet Nienke Plas eventjes weer interessant doen. Dit keer doet ze weer even interessant op Instagram door een s*ksuele opmerking te maken over haar dochtertje. Ze plaatst namelijk een foto waarop haar dochtertje te zien is met haar benen wijd, waaronder Nienke schrijft: “Dat belooft wat #keepemclosed”. Haar volgers zijn helemaal over de rooie door deze misplaatste opmerking. 

Nienke Plas; de mislukte comedian

Als je het over Nienke Plas hebt, is grappig voor de meeste mensen niet het eerste waar je aan denkt. Laatst heeft ze ook al een aantal shows af moeten lasten omdat er gewoon geen mensen op af kwamen. Nienke Plas is eigenlijk gewoon een mislukte comedian. Ook op Instagram zit niemand te wachten op haar ‘humor’. 

Het wordt natuurlijk nooit echt gewaardeerd als je een s*ksistische opmerking maakt over een kind, laat staan een baby. De volgers van Nienke Plas zijn niet echt blij met deze opmerking van Nienke Plas. Waarschijnlijk denkt ze zelf dat het een goede grap is en dat haar volgers het leuk vinden. Dit is ook de reden waarom haar shows niet verkopen en ze nauwelijks in de media te vinden is. 

Haar volgers openen de oorlog in de comments

Onder de foto zijn veel bezorgde volgers te zien. Het wordt absoluut niet gewaardeerd dat Nienke deze foto plaatst. Zo staat er bijvoorbeeld: “Ik ben een stille volger maar Nienke, dit kán écht niet. Je account is openbaar, je zet zelf nog een behoorlijke suggestieve tekst als caption erbij. Ik vind je normaal echt grappig, ga in september naar je show maar meid kom op, dit bericht inclusief de caption over je eigen kind nota bene is echt raar. Kan gewoon echt niet. Weet je hoeveel pedofielen er her internet rondstruinen voor dit soort foto’s?”. 

Daarnaast wordt de humor kant hiervan ook niet gewaardeerd: “Het valt de laatste tijd wel op dat je voor een comédienne dus echt totaal niet grappig bent. Je wilt niet weten hoeveel mannen deze foto inmiddels al opgeslagen hebben.” en “Wat vernederend voor zo’n baby, met die tekst erbij. Soms kun je je “grappige” ideeën beter voor jezelf houden, dit is gewoon raar.”.