Nienke Plas krijgt wederom kritiek van haar volgers: “Dit is net zo laf”

Nienke Plas krijgt wederom kritiek van haar volgers

Nienke Plas plaatst op Instagram een interessant bericht. Het lijkt op het eerste gezicht als een reclame voor een lipliner, maar het lijkt mee op een haatbericht voor een onbekende persoon. We weten nog niet aan wie dit bericht gericht is, maar haar volgers zijn er in ieder geval niet blij mee. 

Nienke Plas als filosoof

Tegenwoordig probeert Nienke Plas ook als filosoof door het leven te gaan. Blijkbaar vindt ze het een goed idee om een onbekend persoon de grond in te trappen in een Instagram bericht. Op Instagram schrijft ze het volgende:

“Spiegeltje spiegeltje aan de wand, wie zet de beste liner van dit land? Een mooie mond wordt vaak geprezen. Dikke of dunne lip, het zal allemaal wezen. Het gaat erom welke woorden rollen eroverheen. Je normen en waarden die zijn belangrijk over het algemeen. Je kleppert en klets zoveel online. Terwijl in real life houd jij je klein. Je roert je mondje alleen digitaal, dan heb je ballen en doe je asociaal. Terwijl in de rij bij de supermarkt zeg je geen ene malle moer. Want ‘voor het echie’ ben je helemaal niet zo stoer. Doe maar vinden, een heleboel of een beetje. Neem een extra hap lucht en ventileer het als een scheetje.”

Volgers woest op Nienke Plas

Het is niet duidelijk over wie dit gaat, maar haar volgers zijn er absoluut niet blij mee. In de comments gaan ze helemaal los op Nienke Plas. In de comments staan veel boze volgers: “Zelf ga je wel dit posten maar noem je ook geen namen. Is net zo laf.”

Daarnaast is er ook een volger die bang is voor de mentale gesteldheid van Nienke Plas: “Je komt de laatste tijd nogal instabiel over. Wordt het allemaal teveel? Zoek professionele hulp en doe eens wat stappen terug uit de schijnwerpers. Alles heeft een prijs en keerzijde.” Hier heeft de volger hoogstwaarschijnlijk ook nog gelijk in. 

Haar volgers zitten helemaal niet meer te wachten op de ‘nieuwe’ Nienke Plas. Ze krijgt de laatste tijd eigenlijk alleen maar haat over zich heen. Zo luidt het in de comments: “Beetje deze Nienke moe aan het worden waar is nou de oude Nienke.” Dit lijkt in ieder geval een duidelijke boodschap voor Nienke Plas.