Nienke Plas annuleert haar shows vanwege ‘productionele redenen’: “Te weinig kaartjes verkocht”

Nienke Plas annuleert haar shows

Nienke Plas annuleert haar shows vanwege ‘productionele redenen’. Yvonne Coldeweijer deelde vanochtend op haar juicekanaal dat Nienke Plas meerdere shows heeft geannuleerd. De productie van Nienke maakte dit gisteren bekend. Het is wel een beetje kort dag om de show te annuleren, want haar show is eigenlijk morgen al. Blijkbaar gaat er iets niet helemaal goed achter de schermen… Of er worden gewoon niet genoeg kaartjes verkocht. 

Nienke Plas annuleert haar shows twee dagen van tevoren

Het lijkt Nienke Plas een goed idee om haar shows twee dagen van tevoren te annuleren. Yvonne Coldeweijer laat weten dat Nienke Plas op het moment niet echt relevant is. Dit is waarschijnlijk één van de hoofdredenen waarom haar shows geannuleerd worden. Een gebrek aan relevantie kan er direct voor zorgen dat haar shows niet verkopen. Helaas voor Nienke is dit waarschijnlijk wel het geval. 

Nienke Plas annuleert shows 1
Nienke Plas annuleert haar shows vanwege ‘productionele redenen’: “Te weinig kaartjes verkocht” 6
Nienke Plas annuleert shows 2
Nienke Plas annuleert haar shows vanwege ‘productionele redenen’: “Te weinig kaartjes verkocht” 7

Een volger van Yvonne Coldeweijer laat haar ook weten dat dit wel vaker gebeurd in dit soort gevallen. Er wordt gezegd dat het ‘productionele redenen’ zijn, maar het gaat eigenlijk gewoon om een gebrek aan verkochte kaartjes. Yvonne laat ook weten dat het AFAS Circustheater ook iets te hoog gegrepen is voor Nienke Plas. Dit is alleen niet de enige locatie die dan te hoog gegrepen is voor Nienke, want ze heeft haar show in het Beatrix Theater ook geannuleerd. 

Nienke Plas annuleert shows 3
Nienke Plas annuleert haar shows vanwege ‘productionele redenen’: “Te weinig kaartjes verkocht” 8

Nienke Plas stopt haar show voor een keelsnoepje

Hierna werd ook bekend dat Nienke Plas eerder al een show in Roosendaal stop heeft gezet omdat een vrouw een keelsnoepje aan het eten was. Ze heeft haar show stopgezet om de vrouw te vragen wat ze aan het eten was. Hierna zei ze tegen het hele publiek: “Het is hier geen Pathé dames en heren”. Als dit het niveau van haar shows is, is het te verwachten dat de kaartjes niet verkopen. 

Nienke Plas annuleert show 4
Nienke Plas annuleert haar shows vanwege ‘productionele redenen’: “Te weinig kaartjes verkocht” 9