Nicolette Kluijver staat open voor nieuwe liefde: Rick Brandsteder is verleden tijd

Nicolette Kluijver staat open voor nieuwe liefde

Nicolette Kluijver staat open voor nieuwe liefde. Dit deelt ze met ons in Rooijakkers over de Vloer. Ook vertelt ze over haar ziekte en het beëindigen van haar vierde zwangerschap. Blijkbaar is het voor Nicolette binnenkort wel tijd om een nieuwe man in haar leven te krijgen. Misschien als ze een nieuwe man heeft, gaat ze ook wel denken aan nog een kindje erbij. Je weet het maar nooit.

Nicolette Kluijver over de liefde

Nicolette Kluijver heeft een hele tijd een relatie gehad met plastisch chirurg Joost Staudt, waar ze ook haar drie kinderen mee heeft gekregen. Nadat ze haar longkanker heeft overleefd, zijn de twee uit elkaar gegaan. Tijdens Rooijakkers over de Vloer vertelt Nicolette ook hoe haar ex een paar huizen verderop woont op Bonaire. 

Ook vertelt ze het een en ander over haar relatie met Rick Brandsteder. Er ging namelijk een roddel rond over Nicolette en Rick die een affaire met elkaar hadden. Nadat Art Rooijakkers hier een vraag over stelt, probeert Nicolette deze direct af te wimpelen en wil ze naar buiten. Het is wel bijzonder hoe ze hierop reageert. Het lijkt er zelfs een beetje op dat ze iets achterhoudt. 

Nicolette Kluijver verkoopt haar vastgoed

Nicolette had haar woonboerderij in Ouderkerk aan de Amstel ook te koop staan. De verkoop van de boerderij loopt geen storm. Nicolette heeft de prijs met een ton moeten verlagen, maar interesse in de boerderij is er nog steeds nauwelijks. Blijkbaar is het geen succes om vastgoed van Nicolette Kluijvertte kopen, want ook haar resort op Bonaire is nog geen succes in de verkoop. 

Twee maanden geleden heeft Nicolette een nieuwe woning gekocht op Bonaire waar ze nu woont. Een paar jaar geleden had ze eerst gekozen voor een resort, die ze nu probeert te verkopen. Het is niet duidelijk waarom Nicolette heeft besloten om haar resort te verkopen, want het is een prachtige locatie met een zwembad en snelle toegang tot de zee.