Nicol Kremers zoenend gespot met meerdere mannen

Nicol Kremers zoenend gespot met meerdere mannen

Nicol Kremers zoenend gespot met meerdere mannen. Het liefdesleven van Nicol Kremers komt niet zoveel van terecht. De beste dame gaat na haar relatie met Peter Gillis van hot naar her. Echt een goede relatie heeft ze niet meer gehad, maar ze vindt het niet erg om mannen te versieren. Gisteren is Nicol Kremers gezien terwijl ze bezig was met meerdere mannen tegelijkertijd. 

Het liefdesleven van Nicol Kremers

Al laat Nicol Kremers niet zoveel meer weten over haar liefdesleven, post ze nog wel af en toe een update over hoe het ervoor staat. Zo post ze af en toe op haar Instagram verhaal een foto van Rumag, waarin ze laat zien dat ze aan het wachten is op een wonder. Dit is natuurlijk ook niet zo gek als je ziet wat ze uitvoert op de avondjes waarop ze uitgaat. 

Na haar vakantie in Spanje liet Nicol weten dat ze weer een vriend had. Dit was een Engelstalige man, maar het mocht niet baten. Al snel waren de twee weer uit elkaar en kwam de bekende Rumag foto weer naar boven op haar verhaal. Als je ziet wat Nicol allemaal doet in haar vrije tijd, dan is het echt schrikken. 

Nicol Kremers gebruikt meerdere mannen op één avond

Blijkbaar vindt Nicol het een goed idee om meerdere mannen op één avond te gebruiken. Een betrouwbare bron heeft haar gisteravond gezien in een café in Heerlen. Hier was ze met een groepje jonge mannen bezig. Ze heeft eerst één jongen uitgekozen waar ze mee aan het bekken was, maar vervolgens is ze verder gegaan met het groepje. 

Wat er precies daarna is gebeurd weten we niet, maar dit is wel makkelijk in te denken. Blijkbaar vindt Nicol het in het dagelijks leven ook niet zo erg om haar lichaam te delen en dit doet ze dus met meerdere mannen tegelijkertijd. De kans is groot dat ze dit wel vaker doet als ze weer eens een snuifje op heeft. Wat drugs allemaal wel niet voor je kunnen doen.