Nicol Kremers wordt uitgescholden door haar volgers: “Moet je die lelijke heksenkop toch eens zien”

Nicol Kremers wordt uitgescholden door haar volgers

Nicol Kremers heeft het niet makkelijk op Instagram. Net als Peter Gillis krijgt ze enorm veel haat van haar volgers. Haar volgers zijn haar compleet aan het uitschelden als ze gewoon een post op Instagram plaatst. Ze is er niet veel populairder op geworden nadat ze bij ons in de uitzending heeft gezeten. Met name de pikante content van Nicol wordt steeds minder gewaardeerd. 

De pikante content van Nicol Kremers

Nicol Kremers verdient haar centjes tegenwoordig door pikante content te plaatsen. Dit wordt echter niet door iedereen op prijs gesteld. Ondanks dat veel mensen Nicol een prachtige vrouw vinden, is niet iedereen het hiermee eens. Tot nu toe is de pikante content eigenlijk altijd een succes geweest voor Nicol, maar dit lijkt vandaag de dag steeds minder het geval te zijn. 

Omdat Nicol eigenlijk alleen nog maar content plaatst waarin ze haar 0nlyfans promoot, zijn veel volgers hier niet blij mee. Zo zegt een volger: “Ik volg jou al heel lang omdat je zo goede producten van jezelf neerzetten, maar helaas dit wil ik niet zien. Ik zie niks meer van je kinderen of iets normaals van jezelf! Ik ga je niet meer volgen. Nicol het ga je goed en het beste gewenst voor jou!”. Het lijkt erop dat ze nu vooral volgers aan het verliezen is. 

Nicol Kremers uitgescholden

Het blijft niet alleen bij het verliezen van volgers, want Nicol wordt ook steeds uitgescholden door haar volgers. Zo zet een hater onder een video van Nicol Kremers: “Hahah #model flikker toch een end op joh. Lelijke heks” en een ander zegt: “jeetje man, moet je die lelijke heksenkop nu toch eens zien, niet normaal”. 

Dat ze een heks is, is niet het enige wat ze over Nicol weten te verzinnen. “Tot je schouders prima uitzicht maar dat hoofd sorry”, laat een andere volger weten. Daarnaast krijgt ze ook veel commentaar over haar pikante content op Instagram. Veel volgers zijn van mening dat dit geen plaats heeft op Instagram. Hoe dan ook, het is een beetje overdreven. 

Sommige volgers proberen Nicol onder de onderstaande post ook te verdedigen. Zo staat er bijvoorbeeld: “Ik zeg t nog maar een keer tegen alle haters: ze verdient in ieder geval haar eigen geld, maakt toch niet uit hoe? Of willen jullie liever dat ze in de steun gaat van belastingcenten?? Grow up jongens!”. Heeft Nicol dit over haarzelf uitgeroepen?