Nicol Kremers verwijdert haar Instagram: Inkomsten storten in

Nicol Kremers verwijdert haar Instagram

Nicol Kremers verwijdert haar Instagram. Nadat haar relatie met Peter Gillis uitgegaan is, is Nicol een hele tijd dakloos geweest en heeft ze op verschillende plaatsen moeten slapen. Hierna heeft ze direct besloten om haar lichaam op het internet te verkopen. Dit doet ze via 0nlyfans. Het ging een hele tijd best goed met haar, maar het lijkt erop dat er nu iets helemaal niet goed gaat. Ze heeft haar Instagram verwijderd, wat een groot deel van haar inkomsten oplevert. 

Inkomsten van Nicol storten in na verwijderen van haar Instagram

Als je Nicol Kremers op Instagram opzoekt, krijg je er nu niks mee voor. Haar gehele pagina is verwijderd. Het verdwijnen van haar Instagram is voor iemand als Nicol Kremers heel zwaar voor haar inkomsten. Het combineren van Instagram en een 0nlyfans wordt natuurlijk niet altijd gewaardeerd door Instagram, dus de kans is groot dat Nicol iets te expliciete content heeft geplaatst. 

Nicol heeft flink wat volgers op Instagram weten te verkrijgen. Deze volgers zorgen natuurlijk voor een groot deel van haar inkomsten, want via hier verkoopt ze haar pikante content. Het is niet duidelijk of haar account permanent of tijdelijk verwijderd is, maar we kunnen wel stellen dat dit haar inkomsten compleet in laat storten. 

Nicol Instagram verwijderd
Nicol Kremers verwijdert haar Instagram: Inkomsten storten in 3

Peter Gillis blijft maar uithalen naar Nicol Kremers

Ondanks dat Peter Gillis een rechtszaak aan zijn broek heeft met Nicol Kremers, heeft hij besloten dat het nog steeds verstandig is om alsnog naar Nicol uit te halen. Eigenlijk in elke aflevering van Massa is Kassa komen we wel een stukje tegen dat Peter Gillis Nicol weer af aan het branden is. Peter Gillis is gewoon zijn eigen graf aan het graven op deze manier.