Nicol Kremers moet ook voor de politierechter verschijnen: Ze gaat Peter Gillis achterna

Nicol Kremers moet ook voor de politierechter verschijnen

Nicol Kremers moet ook voor de politierechter verschijnen. Net als Peter Gillis houdt Nicol zich niet altijd aan de regels. Als je bekend bent, is het een stuk makkelijker om de regels wat nauwer te nemen. Nicol dacht dit ook, dus is haar rijbewijs afgepakt. RealityFBI meldde via Instagram dat er een openbare zitting in Breda gaat komen voor deze zaak. Het is maar de vraag of Nicol onder haar straf uit kan komen. 

Het incident waar ze haar rijbewijs verloor

Nicol Kremers is tijdens een incident haar rijbewijs verloren. Het leek haar een goed idee om onder invloed van een flinke slok en een snuifje te gaan rijden. Op 6 maart heeft het incident plaatsgevonden en nu is het eindelijk tijd voor de zaak. Het is niet precies duidelijk wat er gebeurd is, maar in die nacht heeft Nicol de auto van haar vriendin helemaal total loss gereden. 

Wel is het duidelijk geworden dat haar rijbewijs ingenomen is. Ondanks dat vindt ze het nog steeds een goed idee om in een auto te rijden. Misschien pakt de politierechter dit er ook wel bij op. Ze hebben ook een onderzoek gedaan naar het gebruik van verdovende middelen, maar de uitslag hiervan weten we natuurlijk eigenlijk al. 

Tijd voor een openbare zitting

Het OM heeft besloten om hiervoor toch over te gaan op vervolging. Om dit te doen, zijn ze van plan om een openbare zitting te houden. Deze zitting zal plaatsvinden bij de politierechter in Breda. Het lijkt erop dat Nicol dan toch nog een beetje op Petertje lijkt. 

Aangiftes van Nicol

Nicol Kremers heeft besloten om zelf ook flink wat aangiftes te doen tegen Peter Gillis. De zaak waarvoor Peter Gillis voor de politierechter moet verschijnen, gaat om de mishandeling van Nicol Kremers. Hij kan nu ook niet meer onder zijn straf uit komen, maar de kans is groot dat Nicol dit ook niet meer kan. Het is dus even kijken wat dit gaat worden.