Nicol Kremers kondigt een nieuw seizoen aan: Waar heeft ze het over?

Nicol Kremers kondigt een nieuw seizoen aan

Nicol Kremers kondigt een nieuw seizoen aan. We horen de laatste tijd niet zoveel meer over de ex van Peter Gillis. Het enige wat we te horen krijgen, is het een en ander over haar pikante content en wat nieuws over haar aangiftes tegen Peter Gillis. Nu komt er blijkbaar ook iets nieuws aan. De beste dame kondigt namelijk een nieuw seizoen aan. Waar zal ze het over hebben?

Het leven van Nicol Kremers

Nicol Kremers is tegenwoordig eigenlijk alleen maar bezig met haar pikante content en Peter Gillis het leven zwaar maken. Ze weet het voor elkaar te krijgen om haar hele maandloon te toveren van haar pikante content en misschien een klein beetje met de verkoop in haar erotische winkel. Op de een of andere manier weet ze hier ook nog flink wat geld mee op te strijken. 

Ook is Nicol continu bezig met Peter Gillis. Zo zegt ze dat Petertje haar meer dan tien keer mishandeld heeft en dat ze heel bang voor hem was. Ze zegt ook dat ze zich nu gesteund genoeg voelt om aangifte te kunnen doen. 

Nicol Kremers terug op Instagram

Nicol Kremers deelt een bijzonder nieuwtje. Op dezelfde Instagram pagina die eerst verwijderd is geweest, kwam ze terug met de onderstaande foto. Hier zegt ze dat ze terug gaat komen met een nieuw seizoen. Nicol kennende kan dit twee kanten op gaan. Het kan betekenen dat ze een nieuw deel van haar leven in gaat en hier flink wat extra aandacht voor wilt krijgen, maar het kan ook betekenen dat ze met een interessante serie op gaat nemen waarin ze te zien is. 

Wat Nicol bedoelt, is niet precies duidelijk, maar we kunnen wel stellen dat het in ieder geval geen nieuw seizoen van Massa is Kassa is. Niet alleen Petertje is helemaal klaar met haar, maar Massa is Kassa komt de komende tijd niet meer op de buis. De kans dat Nicol deel mag nemen aan een nieuw seizoen van Massa is Kassa is sowieso erg klein. 

Nicol Kremers nieuw seizoen
Nicol Kremers nieuw seizoen