Nicol Kremers komende woensdag bij RoddelPraat: ‘We gaan het over Peter Gillis hebben’

Nicol Kremers komende woensdag bij RoddelPraat

Komende woensdag ontvangen Jan Roos en Dennis Schouten Nicol Kremers in de RoddelPraat studio. Na lang onderhandelen zijn we eruit gekomen en komt de ex van Peter Gillis tussen ons in zetten. Spanning en sensatie.

Een interessante gast voor RoddelPraat

Nicol Kremers is een enorm interessante gast op dit moment. De vrouw die net uit elkaar is met maffiabaas Peter Gillis probeert nu zichzelf te redden op allerlei platformen waarin ze zelden kleren aanheeft. Op dit moment is er een grote strijd gaande tussen haar en Peter Gillis. Het is wachten op de rechtszaak waarmee Nicol Petertje de gevangenis in gaat duwen. 

Peter wordt er namelijk van verdacht dat hij zijn ex meermaals in elkaar heeft geslagen. Ook is bekend geworden dat Peter Gillis vervolgt gaat worden voor belastingfraude en werd zelfs een horeca vergunning ingetrokken omdat hij deze zou gebruiken voor criminele activiteiten.

In de RoddelPraat uitzending van komende woensdag zal Nicol voor het eerst uitgebreid spreken over alles wat haar de afgelopen jaren is overkomen. Samen met haar manager Wouter (bekend van Temptation Island) reist ze af naar de RoddelPraat studio. We verwachten veel van deze uitzending. Nieuwswaardigheid, een lach en en een traan.

De eisen van Nicol Kremers

Nicol komt natuurlijk niet voor niets, we betalen Kremers een vergoeding voor haar aanwezigheid en Nicol Kremers had nog een dubieuze eis. Jan Roos en Dennis Schouten moeten meespelen in een van haar creaties op haar exclusieve kanalen. Jullie raden al welke kant dit op gaat. In eerste instantie zagen Roos en Schouten dit niet zitten, maar als je een goede gast wil ontvangen moet je soms net iets verder gaan.

Sterker nog, morgen (maandag) zijn deze opnames met Nicol al. Hier hopen we komende uitzending al iets van weg te kunnen geven. Dus, komende woensdag om 18:00 uur RoddelPraat met Nicolleke. Voor onze donateurs komende donderdag om 18:00 uur nog meer Nicolleke. Wat een feest, tot dan.