Nicol Kremers is aan het afkicken in Thailand: Gaat is wel het gewenste effect hebben?

Nicol Kremers is aan het afkicken in Thailand

Nicol Kremers is op het moment in Thailand om af te kicken van haar verslaving, of zoals ze het zelf zegt ‘aan het werken aan zichzelf’. Waarschijnlijk is ze dit aan het doen omdat ze verslaafd is aan alcohol en snuif. Nu ze in Thailand is, lijkt het echter te betwisten of het wel aan het werken is. Als je haar laatste TikToks ziet, ziet het er niet bepaald uit alsof ze deze helemaal nuchter opneemt. Zal dit een speciale behandeling zijn of is ze gewoon nog aan de drugs?

Nicol met haar drank- en drugsprobleem

Als je Nicol Kremers volgt dan is het wel duidelijk dat ze een drank- en drugsprobleem heeft. De beste dame is constant bezig met zuipen en snuiven. Het maakt haar niet uit of het nou doordeweeks is of in het weekend, Nicol vindt het heerlijk om het een en ander in haar neus te stoppen. 

Laatst was het zelfs zo erg dat ze helemaal kachel op een maandag uit aan het gaan was. Zo werd door iemand anders gefilmd hoe een man haar rokje omhoog aan het trekken was. Op de video was duidelijk te zien dat Nicol er niet helemaal bij was. Waarschijnlijk had ze iets te veel snuifjes gehad. 

Nicol aan het afkicken

Nicol is met haar verslaafde hoofd naar Thailand vertrokken nadat ze bij ons in de aflevering heeft gezeten. Ze heeft besloten om direct door te gaan om af te kunnen kicken. Blijkbaar gaat het niet zo goed met het afkicken, want ze is op TikTok nog steeds op rare manieren te zien. 

Op het moment plaatst ze vooral lipsync video’s en video’s waarin ze haar lichaam laat zien. Hieronder zijn twee video’s te zien: één lipsync video niet niet helemaal lekker gaat en een video waarin ze haar lichaam laat zien waar ze niet helemaal nuchter lijkt. Als je haar aankijkt in de video’s ziet ze er absoluut niet nuchter uit. Natuurlijk kan het er ook aan liggen dat ze niet helemaal nuchter meer in haar hoofd is, maar dat weten we natuurlijk niet. Het is voor haar hopen dat het afkicken het gewenste resultaat gaat hebben.

@nicollekeofficial3 Monster #fyp #thailand #monster ♬ original sound – DB

@nicollekeofficial3 Makeba! #fyp #thailand #swimming #swimmingpool #makeba ♬ Makeba – Jain