Nicol Kremers heeft sinds Peter Gillis geen succes in de liefde: “Wachten op een wonder”

Nicol Kremers heeft sinds Peter Gillis geen succes in de liefde

Nicol Kremers heeft sinds Peter Gillis geen succes in de liefde. Ze heeft een hele tijd een relatie gehad met vakantieparken-magnaat Peter Gillis. Nu deze relatie niet zonder slag of stoot voorbij is gegaan, is Nicol weer regelmatig in de media te vinden. Helaas voor haar brengt dit haar liefdesleven niet veel goeds. Een tijdje geleden liet ze op Instagram weten dat ze een nieuwe relatie had, maar inmiddels is deze ook weer voorbij. 

Huidige relatie Nicol Kremers weer voorbij

De huidige relatie van Nicol Kremers is ook weer voorbij. In Marbella had ze een nieuwe vriend ontmoet, de Engels personal trainer Stephen. Tijdens haar maand in Spanje had ze veel aandacht van het mannelijke geslacht, maar is uiteindelijk met Stephen verder gegaan. Op Instagram deelt ze in haar verhaal nu een teken dat laat zien dat haar relatie met Stephen weer voorbij is. 

Het leek erop dat de twee erg gelukkig met elkaar waren. Zo heeft Stephen Shownieuws benaderd met een lief bericht over Nicol. Hij heeft tegen Shownieuws gezegd: “Het is niet in woorden uit te drukken hoe verliefd ik ben geworden op de lieve, kwetsbare, maar ook sterke en slimme vrouw. Ik hou van haar!”. Het is een beetje slijmerig, maar Nicol houdt waarschijnlijk wel van dit soort aandacht. 

Nicol kan geen relaties onderhouden

Het lijkt er vooral op dat Nicol na Peter Gillis niet meer capabel is om relaties te onderhouden. Ze gaat van de ene naar de andere man. Het begint er zelfs een beetje op te lijken dat ze het vooral doet voor de aandacht die ze hiervan krijgt. Op haar Instagram verhaal is namelijk te zien hoe erg ze op zoek is naar de aandacht. Kijk maar voor jezelf!

Nicol relatiestatus
Nicol Kremers heeft sinds Peter Gillis geen succes in de liefde: “Wachten op een wonder” 3